- Liker ikke ordet kjendis

Mira Craig fikk en storm av spørsmål i nettmøtet.

 Se musikkvideoen til «Boogeyman»!

(Dagbladet.no): Man kan ikke snakke om det norsk-amerikanske pophåpet Mira Craig uten å nevne Wyclef Jean eller Craig David i samme åndedrag, skal vi tro alt som har vært skrevet om henne i sommer.

Når 22-åringen i tillegg har vært i studio med Snopp Dogg, er det lett å la seg rive med.

På scenen med Wyclef

Norge fikk først øynene opp for Mira da hun brått sto på scenen med Wyclef Jean på Quart-festivalen i 2001.

- Har du hørt at hun lager et album. It\'s real hot - she\'s real hot, sa Wyclef til Dagbladet den gang.

Og da hun ble observert på gata med Craig David, gjorde TV 2 en sak om at de hadde en romanse på gang. Dette gikk hun selv ut og avkreftet, men faktumet var etablert: Mira er en jente litt utenom det vanlige.

Stiller i nettmøte

Nå er albumet Wyclef har venta på snart på gata. På «Mira Mira» er Mira inspirert av dancehall, norsk stev, soca, bounce, crunk og japansk folkemusikk, ifølge et intervju hun gjorde med Dagbladet tidligere i sommer.

Og etter suksessen med den voodoo-inspirerte singelen «Boogeyman», som har gått på tung rotasjon på både radio og tv i sommer, knyttes det skyhøye forventninger til pophåpet.

Albumet og videoen til «Boggeyman» er innspilt i Trinidad, og Mira kan trygt sies å ikke være et produkt av andre. Hun skriver sangene selv, heklet og sydde klærne i videoen - som hun selv regisserte og produserte.

STILLER I NETTMØTE: Plateaktuelle Mira Craig svarer på dine spørsmål akkurat nå!