Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lille-Knerten er født

Slik ser han ut, sønnen til Knerten og Karoline.

LITEN FLIS: Her er sønnen til Knerten og Karoline. Lille-Knerten er hans navn, og er klar for kino til høsten. Foto: Paradox AS
LITEN FLIS: Her er sønnen til Knerten og Karoline. Lille-Knerten er hans navn, og er klar for kino til høsten. Foto: Paradox AS Vis mer

Nå kan stolte de foreldrene vise fram sin førstefødte for alle første gang.

Navnet er Lille-Knerten.

Men hvem har stemmen? Knerten giftet seg med Karoline i fjor, og nå har pinneparet fått en sønn - en liten flis som de viser fram for første gang.

Først til høsten, når den tredje filmen om Knerten har premiere, kan vi bli mer kjent med ham.

Men hvem som blir Lille-Knertens stemme, er fremdeles en godt bevart hemmelighet.

Rekordtall Knerten i knipe har premiere på kinoer over hele landet 23. september og er den tredje og siste filmen i filmatiseringen av Anne-Cath. Vestlys klassikere.

De to første filmene, «Knerten» (2009) og «Knerten gifter seg» (2010) har blitt sett av over 791 770 til sammen.

Med henholdsvis 375 000 og 416 713 på besøkende på kino og nærmere 400 000 solgte dvd-er totalt er begge på topp over de mest sette filmene de siste åra.

Adrian som Lillebror I «Knerten i knipe» møter vi igjen Adrian Grønnevik Smith som Lillebror, Pernille Sørensen og Jan Gunnar Røise som mor og far og Petrus Christensen som storebror Philip.

LILLEBROR: 23. september har «Knerten i knipe» kinopremiere over hele landet. Her ser vi Adrian Grønnevik Smith som Lillebror. Foto: Håvard Schei/Paradox AS
LILLEBROR: 23. september har «Knerten i knipe» kinopremiere over hele landet. Her ser vi Adrian Grønnevik Smith som Lillebror. Foto: Håvard Schei/Paradox AS Vis mer

I tillegg medvirker blant andre Minken Fosheim, Nils Jørgen Kaalstad og Andreas Cappelen.

Arild Østin Ommundsen har regien og Knerten i knipe blir hans fjerde spillefilm. Østin Ommundsen nådde et stort norsk publikum med sin første langfilm, lavbudsjettkomedien Mongoland (2001).