Lillebjørn Nilsen snakker endelig ut: - Øver på å bli pensjonist

Noen ganger synes Lillebjørn Nilsen (68) at musikken bråker fælt. Da tar han gjerne fram staffeli og malesaker.

LILLEBJØRN: Fram til midten av 60-tallet het visesangeren Bjørn Falk Nilsen. Etter at han hadde opptrådt sammen med den eldre kollegaen Bjørn Morisse fikk han kallenavnet Lille-Bjørn. Seinere adopterte han navnet, og fjernet bindestreken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
LILLEBJØRN: Fram til midten av 60-tallet het visesangeren Bjørn Falk Nilsen. Etter at han hadde opptrådt sammen med den eldre kollegaen Bjørn Morisse fikk han kallenavnet Lille-Bjørn. Seinere adopterte han navnet, og fjernet bindestreken. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lillebjørn Nilsen (68) er mannen bak norske klassikere som «Alexander Kiellands Plass», «God Natt Oslo» og «Tanta til Beate». Bjørn Falk Nilsen, som han egentlig heter, har levd av visesang i over 50 år.

Derfor finner du ham på sjuende plass i Dagbladets kåring for Oslo fylke.

Han har vokst opp med musikk og kunst rundt seg. Faren spilte fiolin, og hver gang den store familien kom sammen, var det flere som spilte gitar og sang.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer