Lillebror har husfest

Ravepartyet «Baia Beach» er kanskje lillebroren til «Hyperstate», men lider ikke av mindreverdighetskomplekser av den grunn. Gjør deg klar til gigantisk husfest på lille nasjonaldagen.

«Baia Beach» går hakk i hæl med «Hyperstate», og arrangerer Raveparty i Oslo Spektrum. Men selv om dimensjonene er litt mindre, øker de for hvert år. Og fremdeles er det housemusikken som står i sentrum, gjennom en natt innhyllet i massiv lyd og lys på et gigantisk dansegulv.

Det er både norske og internasjonale djs i pakka fra Bajafolket, fordelt på to dansegulv. Det store «hovedgulvet» og et progressivt dansegulv. Hele fire djs fra Nederland skal spinne skiver, Ferry Corsten, Dj Jean, Marco V og Lucien Foort. I tillegg kommer John Kelly og Scott Bond fra Storbritannia, og Gee Moore fra Ibiza. Norske djs er Stigma, Morten Sand, DJ Luis Molinari, Lemon, Zenit og Carl E. I tillegg til dansegulvene er det en ChillOut-sone hvor det spilles avslappende musikk hele festen igjennom.

Arrangørene frister med siste skrik innen lydanlegg, det største på et raveparty i Norge noensinne, over 300 lyskastere og fire massive laserlys som er dobbelt så kraftfulle som i fjor. Det vil også være en gigantisk pyramideformet scene, egne dansetårn og fire enorme videoskjermer.

Du kan lese mye mer på hjemmesidene til Baia Beach. Her kan du for eksempel lese mye om de forskjellige djs som skal spille.