Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

«Åndenes makt» på TVNorge:

Lilli Bendriss: - Jeg er ikke redd for å dø

Av og til lurer Lilli Bendriss på om det hun ser faktisk kan stemme.

HELVETE: Lilli Bendriss, kjent fra TV-programmet «Åndenes makt», mener både himmel og helvete slik de fremstår i Bibelen er ulogisk og sier hun aldri har møtt noen i helvete. Her er hun fotografert i leiligheten på Holmenkollen. FOTO: Jørn H. Moen
HELVETE: Lilli Bendriss, kjent fra TV-programmet «Åndenes makt», mener både himmel og helvete slik de fremstår i Bibelen er ulogisk og sier hun aldri har møtt noen i helvete. Her er hun fotografert i leiligheten på Holmenkollen. FOTO: Jørn H. Moen Vis mer

- Når jeg står der og ser merkelige ting, hender det at jeg tenker at jeg er blitt halvgal. Som da jeg så pirater i Kjevik for eksempel, sier Lilli Bendriss (71).

Den sortkledde damen er tilbake på skjermen, med den 13. sesongen av TV-programmet «Åndenes makt». Siden programmet ble sendt på TVNorge første gang i 2005, har Bendriss brukt sine påståtte synske evner til å se ånder som går igjen ulike steder, og drive dem over til det hun kaller «den andre siden».

Programmet er blitt beskyldt for å spille på overtro, og for å være rigget på forhånd. Men Lilli Bendriss understreker at de såkalt klarsynte aldri vet noe om hvor de skal før de er der, og at hun alltid først prøver å finne en logisk forklaring på ting.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?