Lillian Müller svarer deg direkte

Det svarte Lillian Müller på nettmøte. Les resten av svarene her.

Hun er den Playboy-modellen i historien som har prydet flest av mannebladets cover. Åtte ganger valgte Hugh Hefner norske Lillian fra Fevik som salgsplakat for Playboy.

En stund var også Müller og Hefner et par, før hans noe uvanlige livsstil ble i overkant mye å takle for henne. På sin egen hjemmeside lillianmuller.com har hun omtalt forholdet deres som «lidenskapelig».

I tillegg til modellkarrieren har Lillian gjort over 30 filmer og tv-serier. Hun spilte mot Tom Selleck i «Magnum P.I.», Bill Cosby i «The Devil and Max Devlin» og har også vært på lerretet i filmer med Pierce Bronsan, Dudley Moore, Kirstie Alley og Ted Danson. Hun har erfaring som «den pene dama» i musikkvideoer med Van Halen og Rod Stewart.

Hun har gjort tv-opptredner hos beryktede Howard Stern og ga i en alder av 50 år ut en pin-up-kalender som skal ha solgt 40.000 eksemplarer.

- Meningen var å vise at det går å være sexy også etter at han man har rundet 50 år, forteller Lillian Müller til Dagbladet.no.

Hun er svært opptatt av helse og har vært vegetarianer de siste 25-årene av sitt liv og insisterer på at hun aldri har prøvd tobakk, alkohol eller narkotika. Og når det gjelder kroppen, så har hun tidligere uttalt at det kun er puppene hun har fikset på.

Nå om dagen jobber Lillian som talskvinne og ansikt utad for Vivatap, et norsk, vannrensende produkt som også skal ha andre helsebringende egenskaper.

Hun skriver på en helsebok og hun har ambisjoner om et eget tv-program. Hun bor i Los Angeles sammen med kjæresten Maurice Rinaldi, en motefotograf fra Australia, og tenåringsdatteren.

Hvordan var Hugh Hefner som kjæreste? Har hun virkelig aldri tatt et drag av en sigarett? Hva er hennes beste helsetips? Prøvde Rod Stewart seg? Har Tom Selleck hår på ryggen - og bruker han brylkrem i barten? Send inn dine spørsmål nå.

Lillian Muller er for tiden i Australia, men svarer på dine spørsmål natt til søndag kl 03.00 norsk tid.

KLEDDE AV SEG I PLAYBOY: Ingen har kastet klærne flere ganger på forsiden til Playboy.