Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lillo-Stenberg tapte i høyesterett

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Det var riktig synd at de tapte. Møkkablader som Se&Hør kunne trengt et skikkelig skudd for baugen.

Ek

«Jeg oppfordrer herved alle til å trykke et kamera helt opp i trynet på Nelvik hver gang dere ser ham. De ivrige må også gjerne ligge i buskene utenfor huset hans og ta litt bilder i ny og ne. I tillegg hadde det jo vært fint om alle idioter driter i å kjøpe møkkabladet, så blir det slutt en gang for alle. Heia Lillo. Dette står det respekt av!

even111«Rart det er så mange idioter i dette landet bortsett fra deg? Ettersom du vet at det er et møkkablad må du jo ha lest det. Velkommen i klubben for idioter du også!

Iannkari«Slutt å sutre da, Lars. Du ble jo gift med den dama du elsker, og du tjener nok til å spise deg mett hver dag. Og det har jo blitt tatt mange bilder av deg oppigjennom årene. Et bilde fra eller til... Life moves on!

Jardar«Vi ble bedt i bryllupet, så vi har rett til å dekke skilsmissen. Vent nå litt. Dette argumentet (som jeg forøvrig synes jeg kjenner igjen fra boka om Dracula: har du engang invitert demonen inn, kan du ikke senere nekte ham adgang) - kunne de nok ikke bruke denne gangen, siden de ikke var bedt i bryllupet. Sånn som jeg ser det, dekker Se & Hør dette for å tjene penger - ikke for å tjene folket eller ytringsfriheten. Jeg personlig synes det er synd at ikke Høyesterett legger mer vekt på dette.

Sches

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!