- Lily Collins gleder seg til å komme til Norge

Stjernen fra Harald Zwarts film besøker hans hjemby.

NORGESAKTUELL: Lily Collins kommer til Fredrikstad for premieren på den kommende filmen til den norske regissøren Harald Zwart. Foto: Lisa Lake/Getty Images for Sony Pictures Entertainment/AFP
NORGESAKTUELL: Lily Collins kommer til Fredrikstad for premieren på den kommende filmen til den norske regissøren Harald Zwart. Foto: Lisa Lake/Getty Images for Sony Pictures Entertainment/AFPVis mer

Når Harald Zwart og hans film «Skyggejegerne — Demonenes by» har premiere i Fredrikstad 23. august, er også folk fra verdens største dataparty til stede.

Kanskje ikke så rart, ettersom «The Gathering» (TG), har samarbeidet en del med den norske regissøren Zwart det siste året. Blant annet har de besøkt filmsettet i Toronto. Presseansvarlig i TG, Simon Eriksen Valvik sier til NTB at han traff skuespilleren Lily Collins da han var med og besøkte settet i Toronto. Da sa hun at hun syntes det hadde vært veldig moro å besøke Norge.

- Og det får hun jo nå. På selveste premieredagen, sier han. Han sier også at han snakket med forfatteren av boka bak filmen, Cassandra Clare, i Toronto.

- Hun sa at Harald virkelig hadde forstått universet bak boka, sier han.

- Vi vil være representert på premieren, og vi vil gjøre alt vi kan for å skape liv. Jeg oppfordrer alle til å komme. Det vil bli en festdag. Fredrikstad kino lover at alle som møter opp vil få se stjernene, sier Eriksen Valvik.

(NTB)