- «Lilyhammer» åpner Norge for resten av verden

Little-Steven avslører nye detaljer rundt den nye sesongen.

Foto: Lars Eivind Bones ENORM SUKSESS: «Lilyhammer 1» ble sett av en million nordmenn da den var på det heteste. I USA skåret den seertall på halvannen million. Den er foreløpig sendt i 136 land verden rundt. Nå kommer to'ern. Foto: Lars Eivind Bones
Foto: Lars Eivind Bones ENORM SUKSESS: «Lilyhammer 1» ble sett av en million nordmenn da den var på det heteste. I USA skåret den seertall på halvannen million. Den er foreløpig sendt i 136 land verden rundt. Nå kommer to'ern. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Steven Van Zandt (62) ser ut som en velnært sjørøver der han kommer styrtende inn i rommet. Den amerikanske rockeren er en travel mann. Han gir Dagbladet et tjue minutters intervju, innimellom miksingen av musikken til åtte nye «Lilyhammer»-episoder. Vi spør:

- Hvordan er situasjonen for mafiaen i USA for tida?

- He-he, den er litt spent, i hvert fall for min mann. Giovanni Henriksen er ikke særlig glad når han må dra tilbake til New York. Det oppstår noen situasjoner der som er litt spesielle.

  Store norske talenter - Så handlingen flytter seg til USA?

- Bare så vidt, mot slutten. Det meste foregår i Lillehammer. Det er jo veldig moro å kunne åpne verdens øyne for Norge og vise at kloden er større enn Sverige og Danmark. Det er så mye talent involvert, både foran og bak kameraet. Noen av disse skuespillerne blir jo verdenskjente. Vi har skapt historie. «Lilyhammer» er den første serien som har vært vist i USA samtidig som den vises i hjemlandet. Vanligvis lager amerikanerne egne versjoner, slik de har gjort med «Forbrytelsen», «Broen» og «Menn som hater kvinner».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer