«Lilyhammer» har bikket en million seere

Og i morgendagens episode blir Trond Fausa Aurvågs rollefigur usikker på sin seksuelle legning.

(Dagbladet): Da andre sesong av NRK-serien «Lilyhammer» hadde premiere forrige uke, benket hele 922 000 nordmenn seg foran skjermen. Nå har det totale seertallet for premiere-episoden bikket millionen.

I dag tidlig hadde nemlig 121 000 sett hele episoden på nett, opplyser NRKs prosjektleder for «Lilyhammer», Tone Rønning, til Dagbladet.

I morgen vises neste episode, og som klippet over viser får seerne denne gangen være med inn i drømmene til figuren «Torgeir» - spilt av Trond Fausa Aurvåg og den amerikanske mafiabossen Franks nære venn i det norske bygdesamfunnet.

Blir usikker Også når han sover befinner Torgeir seg på Franks nattklubb, men i drømmene blir det hakket heftigere enn det pleier å være i virkeligheten.

- Torgeir drømmer noe som gjør ham veldig usikker på sin seksuelle legning, avslører Fausa Aurvåg.

Komiserien er en samproduksjon med den amerikanske streaminggiganten Netflix, som også kjøpte seriens første sesong og bidro til å gjøre den til en hit i USA og en rekke andre land.

Ligger på nett til nyåret Likevel er den nye sesongen fortsatt bare tilgjengelig hos NRK, som får lov til å ha alle de åtte episodene liggende på sine nettsider inntil fire uker etter at siste episode er sendt - det vil si godt ute på nyåret. Deretter må du betale for et Netflix-abonnement for å se den.

For utenlandske Netflix-abonnenter blir serien først tilgjengelig i desember. Det står i kontrast til første sesong, som ble lagt ut på amerikansk Netflix før den ble vist på norsk TV.

I den nye episoden, som sendes på NRK i morgen klokka 2135, fortsetter både dramatikken og komikken i den vinterlige byen som før Little Stevens ankomst var mest kjent for et større idrettsarrangement som gikk av stabelen på nittitallet.

- Det er egentlig ikke mer å si enn at det bare er å lene seg tilbake og la seg underholde, sier Trond Fausa Aurvåg.