Limsatan?

Arne Skagen (27) tar det ikke spesielt tungt at bandet han spiller i, Gluecifer, er å finne på ei liste over tåpelige bandnavn.

Posør-rockerne i Gluecifer slipper 8. april den nye plata «Basement Apes». Men før det har de havnet på ei liste over mindre lure bandnavn.

- Denne lista er å finne på Brainwashed.com. En kommentar?

- Hvis folk hadde ment at bandnavnet vårt er tåpelig, hadde vi vært mer plaget med det enn vi er. Jeg tror folk synes vi har et kult bandnavn. På nettet finner man så mye rart. Der finner du sikkert ei liste der Gluecifer er blant de kuleste bandnavna også. Så dette tar jeg liten notis av, sier gitaristen.

- Hvorfor ble dere hetende Gluecifer?

- Vi tenkte mye på hva vi skulle hete. Må jo velge et navn som ikke er helt på trynet i forhold til den musikken vi spiller. Det må være et bandnavn man synes det er kult å formidle.

- Er det bandnavn du synes er på trynet?

- Ja, men jeg vil ikke nevne noen. Da blir de banda så sure. Det er mange dårlige bandnavn.

Men hvis man assosierer band bare med bandnavnet og ikke med musikken, vil mange band, også gode, komme dårlig ut av det.

- Dere kommer med nytt album 8. april. Hva er planene framover?

- Når denne plata kommer ut skal vi turnere over hele verden. Så tar det vel ett til halvannet år før vi kan begynne å tenke på ei ny plate. Forventningene til albumet som kommer nå er ganske store. Vi har lagd ei plate vi er fornøyd med. Samtidig har tilbakemeldingene vært bra.

- Ingen planer om å skifte bandnavn altså?

- Nei.

Gluecifer er snart klar med ny plate. 4. april er det releaseparty på John Dee i Oslo. Deretter blir det turné i Norge og Sverige. De spiller på Samfundet i Trondheim 17. april, Strøket i Tromsø 18. april, Kvarteret i Bergen 19. april og Folken i Stavanger 20 april.

Les mer på hjemmesidene til Gluecifer.

ROCKEPOSØRER:</B> bandet Gluecifer er kjent for å gi alt på scenen. Her er vokalist Biff malibu og Captain Poon (Arne Skagen) I aksjon under kalvøyafestivalen 2000.