Linda: - Jeg hadde ikke sex

Linda Vibeto (24) og Truls Pedersen (24) fra Robinson traff Dagbladet.nos lesere i går. Se hva de mener om kjærlighet, gråt, giraffer og Ihne!

Linda Vibeto ble egentlig slått ut i forrige program, sammen med Walter Brandsegg (49). Men bare én av dem skulle bort fra øya. Hvem som måtte reise, ble avgjort med en bueskytterkonkurranse, der Walter vant overlegent.

Seinere i programmet vant Walter også Robinsonkampen, og fikk immunitet i øyrådet. Det reddet ham trolig fra å bli stemt hjem. Det ble samtidig Truls\' bane.

Truls fikk fem stemmer, Line Gløersen (34) fikk to og Therese Andersen (21) fikk én stemme. Dermed måtte Truls pakke sakene sine.

Ble lurt

I utgangspunktet hadde han avtalt en pakt med de tre andre på det gamle sørlaget. De skulle stemme ut Line. Men Truls ble lurt, og var slett ikke fornøyd da han forlot øya.

- Dette er litt bittert. Vi hadde en pakt, men alle sto ikke for den, sa han, før han skrev Ihne på den svarte stemmen, som kan avgjøre hvem som ryker ut neste gang.

- Ihne er lengst fra en verdig vinner, sa han.

Hvordan var det å få møte kjæresten sin på øya? Han fridde under ekspedisjonen, har de gifteplanene klare? Hvordan var det å bli lurt av lagkameratene?

Linda Vibeto tapte som nevnt bueskytterkonkurransen, og kom også på nettmøtet hos Dagbladet.no mellom klokka 14 og 16 i dag.

Se hva de svarte leserne!

PÅ NETT: I går kunne du møte Linda og Truls Dagbladet.no.