«Linda er en stor humorist»

Smågal komikk på NRK i morgen.

ASKELADD: Linda Eide er en Caprino-figur som forundres og begeistres i «Norsk attraksjon», en lettere avsindig versjon av «Norge rundt». FOTO: NRK
ASKELADD: Linda Eide er en Caprino-figur som forundres og begeistres i «Norsk attraksjon», en lettere avsindig versjon av «Norge rundt». FOTO: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||TV: Et av høydepunktene i første sesong av «Norsk attraksjon» var testingen av Voss på Sørlandet. Vossejenta Linda Eide dro til Iveland i Aust-Agder for å vise oss kilden til designervannet Voss of Norway — som er populært blant Madonna og andre megakjendiser, uten at det kunne forhindre et underskudd på 117 millioner kroner i fjor.

Linda testet designervannet i springen hos en av naboene til Voss-vannet, lokalt kjent som Oggevann. Det smakte godt.

En mer sjarmerende utdriting av «designervanviddet» skal du lete lenge etter.

Og slik holder de på, Linda Eide og teamet bak «Norsk attraksjon». De farter rundt i landet på jakt etter snurrige og oversette severdigheter som det knytter seg en historie til. Bare unntaksvis gjør de narr.

Folk og feDet tar sin tid å finne attraksjoner. Første sesong ble vist høsten 2007 og nå har man endelig skrapt sammen sju nye episoder. Gi den dama mer penger! Linda Eide er en eksportvare, sist sett på svensk tv.

Hun er en norsk attraksjon og en stor humorist.

I morgendagens program reiser hun rundt i vårt endeløst bedårende land, kledd i grilldress fra Diadora og med et åpent sinn. Hun minner mest om en Caprino-figur, halvt forundret og fullstendig begeistret for alt hun støter på av folk og fe og snåle minnesmerker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer