NYTT TALKSHOW:  Programleder Anne Lindmo er snart klar med talkshowet «Lindmo», som denne våren skal sendes på onsdager, før det til høsten flyttes til lørdager.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
NYTT TALKSHOW: Programleder Anne Lindmo er snart klar med talkshowet «Lindmo», som denne våren skal sendes på onsdager, før det til høsten flyttes til lørdager. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Lindmo klar med nytt talkshow

Har planer om ei ny gullrekke på NRK.

(Dagbladet): I desember 2009 takket «Storestudio» og programleder Anne Lindmo for seg. Siden har hun blant annet ledet «Sommeråpnet».

Nå skal hun tilbake på skjermen, og er i gang med planleggingen av sitt nye talkshow. 
 
Den 22. februar har «Lindmo» premiere på NRK, ifølge kampanje.com.

- Bredt spenn Lindmo lover at programmet skal passe utmerket med tacoen i helga.

- «Lindmo» blir arenaen for historiene og menneskene som har skapt begeistring eller oppstandelse i landet vårt i løpet av uka, mitt mål er å ha et så bredt spenn som mulig i de sakene og gjestene vi velger. Her skal vi ha de tunge navnene, folk med makt og innflytelse, i tillegg til store norske stjerner som leverer film eller litteratur folk er opptatt av, men vi skal også ha de fine og mer kuriøse sakene, der helt ukjente navn og mennesker er i fokus, sier Lindmo til Kampanje.

Før hun går ukentlig på skjermen igjen, skal hun lede Spellemannsprisen, som i år er tilbake på NRK. Bransjeprisen deles ut i Folketeatret i Oslo den 14. januar.

- Ny gullrekke 41-åringens talkshow skal denne våren gå på onsdager, før det til høsten flyttes til lørdager.

Lindmo sier til kampanje.com at målet er å skape ei ny gullrekke på lørdager for statskanalen.

- Vi skal gi folket et lørdagsritual som de stiller klokka etter, slik at de vet hva de får på hvilke tidspunkter. Det blir en deilig seremoni som er med på å gi folket den lørdagen de ønsker seg. Vi vet at dette tar lang tid, fredagen var ikke bygd på en sesong, vi skal være tålmodige, men jobbe som maur for å lykkes, sier Lindmo til nettstedet.