Lindsay dater til gull

Stevnemøtene kommer rekende på ei fjøl.

Skuespiller og mannfolketer Lindsay Lohan har funnet seg et nytt kjæreste-emne. Denne gangen olympisk mester i snowboard, Shaun White, skriver Hollywood.com.

Ifølge nettstedet skal de to ha storkost seg på daten:

- Det har vært så travelt etter at jeg kom hjem fra Italia, alle har kommet bort til meg og sagt hvor stolte de er av meg. Det var galskap, så jeg måtte ta meg tid til å ha det litt morsomt også, sier Shaun.

Stevnemøter er morsomt, og det er få som har så mye moro som Lindsay Lohan.

Så sent som 13. februar ble Lohan koblet til musikeren Ryan Adams, nok en gang på nettstedet Hollywood.com. Den gangen sa visstnok en venninne av Lohan at skuespilleren var hos Ryan Adams nesten hver kveld, og at hun syntes musikere var sexy.

Tidligere har Lidsay vært koblet til musikere som 50 Cent, P Diddy og Eminem. Så over til skuespillerne som har datet Lohan: Bruce Willis, Colin Farrell, Joaquin Phoenix, Jude Law, Wilmer Valderrama, Jared Leto og Jonathan Rhys Meyers, skriver New York Post.

Like barn leker som kjent best. Mens Shaun White er suveren på sitt område, virker det som om Lindsay Lohan er i ferd med å utvikle litt av en ekspertise på sitt eget felt; kjendis-dating.

Lindsay Lohan er i ferd med å bli en skikkelig mannfolketer.
Shaun White koste seg i Italia. Nå koser han seg med Lindsay Lohan.