Lindsay Lohan fra rehab til sofaen

Oprah Winfrey intervjuer skandale-divaen.

SKANDALEPIKEN: OWN opplyser at de vil gjøre opptak av et eksklusivt intervju med Oprah Winfrey og Lindsay Lohan i begynnelsen av august. Dokuserien i åtte episoder om Lindsays planlagte comeback som skuespiller i Hollywood, sendes i 2014. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
SKANDALEPIKEN: OWN opplyser at de vil gjøre opptak av et eksklusivt intervju med Oprah Winfrey og Lindsay Lohan i begynnelsen av august. Dokuserien i åtte episoder om Lindsays planlagte comeback som skuespiller i Hollywood, sendes i 2014. Foto: Chris Pizzello/Invision/APVis mer

(Dagbladet): Underholdningsmogulen har inngått avtale om et eksklusivt sofaintervju i begynnelsen av august, etter at Lindsay Lohan (27) er ferdig med 90 dagers rehabilitering for rusmisbruk på Cliffside i Malibu, skriver Entertainment Weekly (EW).

Den rikeste kvinnen i amerikansk media og showbiz har dermed igjen sikret seg et intervju som mange amerikanske programledere sikler etter.

Lindsay Lohan har virkelig skapt overskrifter for vill festing og utagerende rusmisbruk. Bare 18 år gammel skal barnestjerna ha tatt sin første overdose.

Eksklusivt for Oprah Ifølge EW får Oprah Winfrey (59) det første — og muligens også det eneste — timelange intervjuet med Lohan.

Seinere på høsten starter tv-selskap hennes, OWN, også opptak til en ny doku-realityserie med hvem andre enn Lohan i hovedrollen.

Dokuserien skal ikke dvele for mye ved skandalene og nederlagene, men skal derimot følge skuespillerens tøffe vei tilbake fra kaos og rusmisbruket mens hun kjemper for å gjenvinne sin posisjon i Hollywood, heter det.  

FORTSATT TV-DRONNING: Oprah Winfreys status, posisjon og intervjumetode, gjør at kjendisene som virkelig har noe å bekjenne og fortelle, velger henne. Oprah smiler igjen hele veien til banken. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Files
FORTSATT TV-DRONNING: Oprah Winfreys status, posisjon og intervjumetode, gjør at kjendisene som virkelig har noe å bekjenne og fortelle, velger henne. Oprah smiler igjen hele veien til banken. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni/Files Vis mer

Etter lang tid hvor hun har rømt unna kameraene har Lohan bestemt seg for at kampen for karrieren og helsa skal filmes.

Snakker ut Det er ikke første gang Oprah Winfrey har sikret seg et tv-scoop der verdensstjerner og kjendiser snakker ut om «den vanskelige tida».

Det var i Oprahs show at syklist Lance Armstrong innrømmet sin skamfulle dopingfortid — og ga tv-dronningen 4,3 millioner seere. Det var også på OWN at Rihanna fortalte om sitt voldelige forhold til Chris Brown.

Etter Whitney Houstons død, var Oprah den eneste som fik intervjue datteren, Bobbi Kristina.

Kaotisk ungdomstid Den tidligere barnestjerna Lindsay Lohan entret avvenningsklinikken Betty Ford i mai, for å unngå fengsel etter farlig bilkjøring og falsk politiforklaring. I juni byttet hun til Cliffside-senteret.

I et intervju med talkshowverten David Letterman rett før innleggelsen, innrømmet Lohan at hun hadde et problem, men sa at hun bare hadde prøvd kokain «fire eller fem ganger».

Faren Michael Lohan forteller imidlertid at Lindsay var avhengig av ADHD-medisinen Adderall, som hun skylte ned med vodka, og at hun dessuten elsker såkalte «speedballs» — en kombinasjon av kokain og heroin.

PERSONLIG INTERVJU:  Superstjernen Rihanna og Oprah Winfrey under intervjuet som ble tatt opp i Rihannas hjem på Barbados. Det var i dette intervjuet Rihanna snakket om forholdet til Chris Brown. Foto: AP Photo/Harpo Productions, George Burns
PERSONLIG INTERVJU: Superstjernen Rihanna og Oprah Winfrey under intervjuet som ble tatt opp i Rihannas hjem på Barbados. Det var i dette intervjuet Rihanna snakket om forholdet til Chris Brown. Foto: AP Photo/Harpo Productions, George Burns Vis mer

I 2007 ble hun dømt for promillekjøring og kokainbesittelse. I juli 2010 ble hun dømt til 90 dagers fengsel og tre måneder på rehabiliteringsklinikk. Det skal være sjette gang hun nå forsøker å bli rusfri.

BEKJENNELSER: Lance Armstrong stoppet flere ganger opp under intervjuet med Oprah Winfrey som ble sendt Worldwide exclusive" fra Texas. Foto: AP Photo/Courtesy of Harpo Studios
BEKJENNELSER: Lance Armstrong stoppet flere ganger opp under intervjuet med Oprah Winfrey som ble sendt Worldwide exclusive" fra Texas. Foto: AP Photo/Courtesy of Harpo Studios Vis mer