Lindsay Lohan fra rehab til sofaen

Oprah Winfrey intervjuer skandale-divaen.

SKANDALEPIKEN: OWN opplyser at de vil gjøre opptak av et eksklusivt intervju med Oprah Winfrey og Lindsay Lohan i begynnelsen av august. Dokuserien i åtte episoder om Lindsays planlagte comeback som skuespiller i Hollywood, sendes i 2014. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
SKANDALEPIKEN: OWN opplyser at de vil gjøre opptak av et eksklusivt intervju med Oprah Winfrey og Lindsay Lohan i begynnelsen av august. Dokuserien i åtte episoder om Lindsays planlagte comeback som skuespiller i Hollywood, sendes i 2014. Foto: Chris Pizzello/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Underholdningsmogulen har inngått avtale om et eksklusivt sofaintervju i begynnelsen av august, etter at Lindsay Lohan (27) er ferdig med 90 dagers rehabilitering for rusmisbruk på Cliffside i Malibu, skriver Entertainment Weekly (EW).

Den rikeste kvinnen i amerikansk media og showbiz har dermed igjen sikret seg et intervju som mange amerikanske programledere sikler etter.

Lindsay Lohan har virkelig skapt overskrifter for vill festing og utagerende rusmisbruk. Bare 18 år gammel skal barnestjerna ha tatt sin første overdose.

Eksklusivt for Oprah Ifølge EW får Oprah Winfrey (59) det første — og muligens også det eneste — timelange intervjuet med Lohan.

Seinere på høsten starter tv-selskap hennes, OWN, også opptak til en ny doku-realityserie med hvem andre enn Lohan i hovedrollen.

Dokuserien skal ikke dvele for mye ved skandalene og nederlagene, men skal derimot følge skuespillerens tøffe vei tilbake fra kaos og rusmisbruket mens hun kjemper for å gjenvinne sin posisjon i Hollywood, heter det.  

Etter lang tid hvor hun har rømt unna kameraene har Lohan bestemt seg for at kampen for karrieren og helsa skal filmes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer