- Lindsay Lohan glemte teksten i scenedebuten

- Det var ikke en bilkrasj.

PÅ SCENEN:  Teaterforestillingen «Speed-the-Plow» har hatt premiere i London, og flere anmeldere mener Lindsay Lohan gjorde en grei jobb på scenen. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Teaterforestillingen «Speed-the-Plow» har hatt premiere i London, og flere anmeldere mener Lindsay Lohan gjorde en grei jobb på scenen. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): I juni ble det klart at den amerikanske skuespilleren Lindsay Lohan (28) hadde fått seg ny jobb. Skuespilleren som er kjent fra filmer som «Freaky Friday» og «Mean Girls», i tillegg til et noe utsvevende privatliv, gikk til scenen for å spille samme rolle som Madonna gjorde i 1988.

Nå har det satiriske dramaet «Speed-the-Plow», skrevet av David Mamet og som handler om hysteriet i Hollywood, hatt premiere.

- Glemte teksten - Hollywood-skuespilleren glemte teksten en gang i løpet av andre akt, og fikk hjelp med den, skriver BBC på sine nettsider

Den britiske avisa The Telepragh har anmeldt forestillingen, og gir «Speed-the-Plow» tre av fem mulige stjerner. Avisas Dominic Cavendish syns det er en ujevn forestilling, men at Lohan gjør en grei jobb.

- Men hun leverer varene godt nok, og spiller en liten, men sentral rolle som en midlertidig sekretær, som forstyrrer den mannlige maktbalansen på kontoret for å holde hodet høyt hevet, skriver han.

The Telepraph skriver også at han at hennes replikk «I know what it is to be bad» virker kalkulert for å minne publikum på hennes virkelige liv.

- Ja, hennes flate levering trenger mere jobbing, men det gjør også resten av showet, skriver Cavendish han til slutt.

- Ikke en bilkrasj 28-åringen spiller mot Richard Schiff og Nigel Lindsay, og det er Lindsay Posner som har regien. Forestillingen spilles på Playhouse Theatre London, og går fram til 29. november.

Bransjenettstedet The Hollywood Reporter har også anmeldt forestillingen. Leslie Felperin syns også at Lohan gjorde en helt grei jobb.

- Lindsay Lohans opptreden som Karen under pressekvelden i regissør Lindsay Posners nye London-produksjon av David Mamets «Speed-the-Plow» var OK. Det var ikke en bilkrasj, men heller ikke noe hun vil få Olivier Award (teaterpris som deles ut i London, red.anm.) for, noe som tilsvarer en Tony (amerikansk teaterpris, som deles ut årlig, red.anm.), skriver Felperin.

anmelderen skriver også på Hollywood Reporters nettsider at det virker som om skuespilleren er usikker på overgangen fra film til scene.

- Som mange andre filmskuespillere som skal stå på scenen for første gang, virker Lohan usikker på hvordan hun skal gjøre overgangen til et nytt medium, står det blant annet i anmeldelsen.