- Lindsay Lohan glemte teksten i scenedebuten

- Det var ikke en bilkrasj.

PÅ SCENEN:  Teaterforestillingen «Speed-the-Plow» har hatt premiere i London, og flere anmeldere mener Lindsay Lohan gjorde en grei jobb på scenen. Foto: Stella Pictures
PÅ SCENEN: Teaterforestillingen «Speed-the-Plow» har hatt premiere i London, og flere anmeldere mener Lindsay Lohan gjorde en grei jobb på scenen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I juni ble det klart at den amerikanske skuespilleren Lindsay Lohan (28) hadde fått seg ny jobb. Skuespilleren som er kjent fra filmer som «Freaky Friday» og «Mean Girls», i tillegg til et noe utsvevende privatliv, gikk til scenen for å spille samme rolle som Madonna gjorde i 1988.

Nå har det satiriske dramaet «Speed-the-Plow», skrevet av David Mamet og som handler om hysteriet i Hollywood, hatt premiere.

- Glemte teksten - Hollywood-skuespilleren glemte teksten en gang i løpet av andre akt, og fikk hjelp med den, skriver BBC på sine nettsider. 

Den britiske avisa The Telepragh har anmeldt forestillingen, og gir «Speed-the-Plow» tre av fem mulige stjerner. Avisas Dominic Cavendish syns det er en ujevn forestilling, men at Lohan gjør en grei jobb.

- Men hun leverer varene godt nok, og spiller en liten, men sentral rolle som en midlertidig sekretær, som forstyrrer den mannlige maktbalansen på kontoret for å holde hodet høyt hevet, skriver han.

The Telepraph skriver også at han at hennes replikk «I know what it is to be bad» virker kalkulert for å minne publikum på hennes virkelige liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer