Line (17) har endret 37 startsider

iPhone-konkurransen tetner til.

(Dagbladet.no): Dagbladets store startside-konkurranse er i full gang, og foreløpig er det ei 17-åring fra Nord-Norge som ligger best an til å vinne en iPhone.

Den som har satt Dagbladet.no som startside på flest ulike maskiner innen 30. november, vinner en iPhone 3G uten operatørlås.

Spurt alle hun kjenner

Line Bendiksen (17) har satt Dagbladet.no som startside på hittil 37 maskiner.

- Jeg har spurt nesten alle jeg kjenner om lov til å endre startsiden deres. Bare to har sagt nei, forteller hun.

For at endringen skal gjelde, må db.no forbli startside på pcen i én måned. Men Bendiksen har god tilgang på pcer på skolen.

- Her i Nord-Norge får jo alle elever i videregående skole gratis laptoper på skolen, sier hun.

Hun har selvfølgelig db.no som startside på sin egen laptop også, og pleier å se over alle artiklene på nettsiden daglig.

Line (17) har endret 37 startsider

- Hvor viktig er det for deg å vinne denne konkurransen?

- Jeg har hatt samme mobiltelefon i to og et halvt år, og jeg skal ha en ny til jul, for å si det sånn!

• Settt DB.no som startside! Vinn en iPhone!

Slik foregår konkurransen

Når du setter DB.no som startside på en maskin, registrerer du samtidig telefonnummeret ditt. Det samme gjør du hver gang du setter DB.no som startside på en ny maskin. Dermed registrer vi hvor mange startsider som er satt med ditt telefonnummer.

Den som har satt DB.no på flest maskiner ved utgangen av november får en splitter ny iPhone 3G. Operatørlåsen på telefonen er låst opp slik at du selv kan benytte det abonnementet du ønsker på den.

For at konkurransen ikke skal kuppes sjekker vi at DB.no er i bruk som startside på de maskinene som er registrert. Dersom en maskin ikke er innom Dagbladet.no jevnlig etter at startsiden er satt, blir maskinen ikke talt med i konkurransen.

LEDER KONKURRANSEN: Line Bendiksen (17).