Linn i tre kanaler

Linn Skåber er norsk humors nye førstedame. Selv har hun Boris Jeltsin som sitt humoristiske forbilde og analsom favorittord

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Linn Skåber kommer presis. Til tross for at hun har krysset halve Grünerløkka med rumpa bar fordi skjørtet heller ville ligge rundt magen enn på knærne.

- Plutselig så jeg meg i et vindu og tenkte «men jeg har jo ikke grå bukse på meg». Det var selvsagt strømpebuksa, sier Linn Skåber.

Hun kommer alltid presis, men glemmer alltid noe. Halvveis til Bristol ringer Dagbladets sentralbord og lurer på om Linn har glemt igjen filofaxen sin i resepsjonen. Det har hun.

- Det er ingen som tror at jeg er presis. I går fikk jeg fullstendig panikk, på flyplassen i Bergen fikk vi beskjed om at det var tåke på Gardermoen og vi kunne regne med tre timers venting. Da satt det 300 mennesker og ventet på meg i Oslo. Det endte med at purseren måtte trøste meg, jeg begynte å grine og greier.

Halve uka bor Linn i et lite hus med himmelseng i Bergen, for å spille inn TV2s nye humorserie «Fantastiske foreldre». Samtidig står hun på scenen i Oslo med Lompelandslaget, mens TV2 viser «Lyckliga gatan». Og nå skal hun begynne å lese i Barnetimen for de minste på radio.

Oda Krohg

Inne på Bristol omfavnes Linn av Ole Paus. Idet han går, spør han: «Har du fått med at Linn er det mest begavede som finnes innen alle leirer?»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer