BESTEMMER TALENTENES SKJEBNE: Linn Skåber sitter i juryen i «Norske talenter» på TV 2. Til våren har hennes nye humorserie «Best før» premiere på samme kanal.
 Foto: Christian Roth Christensen 
BESTEMMER TALENTENES SKJEBNE: Linn Skåber sitter i juryen i «Norske talenter» på TV 2. Til våren har hennes nye humorserie «Best før» premiere på samme kanal. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Linn Skåber mistet tre av sine nærmeste på kort tid

- Det kommer over meg av og til, da forsøker jeg å huske på dem som er igjen, og at de også er engler.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Jeg tror denne angsten som kommer med det å bli eldre spesielt rammer folk som er glade i livet, sier Linn Skåber (46) til Dagbladet.

- Jeg har hatt 40-årskrise siden jeg var 15, tror jeg. Hvert år tenker jeg at jeg kommer nærmere slutten. For folk som ikke registrerer menneskene rundt seg og ikke setter pris på ting er det vel grei skuring forbi krisene. Det er noe fint ved å bli 46 også, man legger merke til at ungdommen har en kraft og energi man selv har mindre av. Det er faktisk mer inspirerende enn trist, sier skuespilleren.

CV:

Linn Skåber (46)

Prisbelønt komiker, skuespiller og tekstforfatter fra Oslo. Kjæreste med musiker Simon Malm. Har sønnen Niels fra et tidligere forhold.Debuterte på teaterscenen i 1997, er kjent fra en lang rekke oppsetninger og spillefilmer. Satt i panelet i «Nytt på Nytt».Aktuell: Jurymedlem i «Norske talenter» på TV 2. Til våren kommer hennes nye humorserie, «Best før».

- Trenger hverdagslys

Dagbladet møter en smørblid Skåber under den siste innspillingsdagen av TV 2-showet «Norske talenter». Det har vært et heseblesende halvår for den evigunge, morsomme dama fra Oppsal i Oslo. Å sjonglere ballene talentshow, ekteskapsdramaet «Hvem er redd for Virginia Woolf?» på Oslo Nye, og siste finpuss på vårens egenskrevne humorserie, «Best før», har tatt på.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn