Anmeldelse Linnea Myhre «Hver gang du forlater meg»

Linnea Myhre er begavet og velformulert, men litt ensporet

Selvfiksert kjærlighet i ny roman.

KJÆRLIGHET OG SVIK: Linnea Myhre er ute med sin tredje roman. Hun er både morsom og velformulert, mener anmelderen. Foto: JØRN H. MOEN
KJÆRLIGHET OG SVIK: Linnea Myhre er ute med sin tredje roman. Hun er både morsom og velformulert, mener anmelderen. Foto: JØRN H. MOEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter to selvbiografiske bøker om spiseforstyrrelser, depresjon og angst, fikk Linnea Myhre råd fra en anmelder om at neste bok burde handle om noe annet enn henne selv og sykdommen. Det rådet har hun dessverre ikke klart å følge.

Det vil si, jeg tror hun prøver. «Hver gang du forlater meg» er kjærlighetsroman i jeg-form. Fortelleren har hatt et forhold til en kjent musiker i tre år. En dag slår han opp, og er for umoden – eller selvopptatt - til å formulere hvorfor.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer