Linni lærte bort stripping i «Waschera»

Seerne reagerer. TV 2 lover oppvask.

STRIPPEKURS: Modellen Linni Meister holdt strippekurs for to av programlederne i ungdomsprogrammet «Waschera». Foto: ANDERS GRØNNEBERG
STRIPPEKURS: Modellen Linni Meister holdt strippekurs for to av programlederne i ungdomsprogrammet «Waschera». Foto: ANDERS GRØNNEBERG Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Gni deg inntil stanga som om du blir tatt bakfra, oppfordrer Linni Meister i et innslag som ble sendt i TV 2s ungdomsprogram «Waschera» i forrige uke.

Hun lærer bort kunsten å strippe til programlederne Kjetil og Tobias.

Sjokkerte seere- Vi er gutter, vi liker å være søte, vi vil gjerne være sexy og barske, forklarer de to i innslaget, som også ligger ute på TV 2s nettsider.

Iført superkorte sykepleier- og servitørdrakter lærer de å svinge seg rundt strippestanga, og ender opp i nettoen - vel og merke med en hånd foran sine edle deler.Men innslaget har fått både TV-seere og TV 2-ansatte til å reagere.

- Vi synes det er sykt at et program som har seere ned i 10 årsalderen, (og kanskje enda yngre?) fremmer slike ting, skriver en leser til Dagbladet.no.

- Litt ekkelt og rart av TV 2 å legge ut, men det blir jo sett, sier en annen i kommentarfeltet under innslaget hos TV2.no.

Vil diskutere interntNå lover TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland intern oppvask.

- Dette kommer vi til å ta en runde og se på. Det har også vært enkelte internt som ikke synes det var det festligste vi har sendt, sier hun til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer