Linni Meister stepper inn i «Skal vi danse»

- Dette kom jo veldig brått på!

SKAL DANSE: Den tidligere glamourmodellen Linni Meister erstatter kunstneren Marianne Aulie i «Skal vi danse». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SKAL DANSE: Den tidligere glamourmodellen Linni Meister erstatter kunstneren Marianne Aulie i «Skal vi danse». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): På onsdag ble det klart at Marianne Aulie trekker seg fra TV2-programmet «Skal vi danse», bare elleve dager før premieren.

Siden har TV2, som innrømmer at det hele kom uventet på dem, jobbet på spreng med å finne en løsning på problemet.

- Jesus Christ! I dag melder TV2 at det blir Linni Meister (26) som stepper inn og tar den åpne plassen.

- Herregud og Jesus Christ! Det er jo premiere om seks dager. Jeg elsker utfordringer og jeg elsker skal vi danse - så dette blir bra! forteller Meister til «God kveld Norge».

Meister forteller at hun respekterer Aulies avgjørelse om å trekke seg av hensyn til dattera Malove Bluebell (5 mnd.), og at hun hadde gjort det samme om hun var i Aulies sko.

Skrekkblandet fryd Selv har hun sønnen Dennis, som fyller tre om en drøy uke.

- Jeg gjør dette med skrekkblandet fryd. Hvordan skal jeg rekke alt? Dennis, sønnen min, elsker å danse. Så han skal heie på mammaen sin, sier hun til nettstedet.

Meister er også aktuell på TV 2 Bliss i høst, med realityserien «Tigerstaden».

«Skal vi danse» har premiere neste fredag. Meister ligger nå i hardtrening for å bli klar til sendingen, samtidig som hun skal ta promobilder og spille inn promovideo.

- Jeg ligger langt etter. Det har ikke gått helt opp for meg. Jeg skal gjøre mitt aller beste og må bare bruke tiden godt. Dette kom jo veldig brått på! sier hun.

Disse danser Tidligere i august avslørte TV 2 hvilke deltakere som er klare for årets sesong av «Skal vi danse».

De gjenværende deltakerne er kunstneren Vebjørn Sand, Playboy-dronninga Lillian Müller, langrennsløperen Marit Mikkelsplass, boybandstjerna Ben Adams, artisten og låtskriveren Hanne Sørvaag og skihopperen Lasse Ottesen.

Også komikeren Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen, stavhopperen Cathrine Larsåsen, artist Eldar Vågan og Plumbo-vokalist Lars Erik Blokkhus er klare for å svinge seg på parketten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer