<strong>NY ROLLE:</strong>  Lisa Loven Kongsli har sikret seg plass på rollelista i Hollywood-filmen «Justice League». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
NY ROLLE: Lisa Loven Kongsli har sikret seg plass på rollelista i Hollywood-filmen «Justice League». Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer

Lisa Loven Kongsli i samme film som Ben Affleck

Bekrefter Hollywood-rolle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den norske skuespilleren Lisa Loven Kongsli bekrefter i dag til Dagbladet at hun står på rollelista til den nye Hollywood-filmen «Justice League».

- Ja, det stemmer, sier Kongsli i en sms til Dagbladet.

I mars ble det kjent at Lisa Loven Kongsli skal spille i «Wonder Woman», som har premieredato i juni 2017. I «Wonder Woman» spiller Lisa Loven Kongsli en beintøff kriger ved navn Menalippe, som er med på å trene og oppdra Wonder Woman.

Nå skal altså Lisa Loven Kongsli spille den samme rollen som hun har i «Wonder Woman», i «Justice League».

Både «Justice League» og «Wonder Woman» handler om en gruppe superhelter, også kjent fra DC Comics' tegneserier.

I «Justice League» blir Kongsli å se sammen med flere kjente Hollywood-profiler. I rollelista på filmdatabasen Imdb.com, finner vi blant annet Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Henry Cavill, Jeremy Irons, Jesse Eisenberg og Amber Heard.

Filmen skal regisseres av Zack Snyder, og skal ifølge Imdb.com ha premiere i november 2017.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer