Lise Fjeldstad

Lise Fjeldstad om tapet av mannen og det å bli gammel.

- Det eneste jeg savner, er noen å lage mat og spise sammen med.

ELSKER LIVET: Skuespiller Lise Fjeldstad har en aktiv pensjonisttilværelse. –Jeg trives alene, har ingen planer om å finne meg en mann, men jeg savner noen å lage mat for og spise med, sier hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg
ELSKER LIVET: Skuespiller Lise Fjeldstad har en aktiv pensjonisttilværelse. –Jeg trives alene, har ingen planer om å finne meg en mann, men jeg savner noen å lage mat for og spise med, sier hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert

Vi tar neppe munnen for full når vi titulerer Lise Fjeldstad (77) som norsk teaters førstedame.

Skuespilleren lever fremdeles et aktivt og hektisk pensjonistliv på de skrå bredder - og har lagt sorgen over tapet av sin store kjærlighet bak seg, skuespillermannen Per Sunderland.

- Min store kjærlighet

- Per var min store kjærlighet. Vi var sammen i 35 år. Det er fem år siden han døde, og jeg savner ham fremdeles. Det har vært en vond og vanskelig tid. Men livet må gå videre, sier Lise Fjeldstad til Dagbladet.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer