<strong>FOTBALLESKPERT:</strong>  Lise Klaveness debuterte som fotballkommentator da teknikken sviktet under kampen mellom Japan og Colombia. I VM holder hun en knapp på at Brasil vinner. Foto: ERIK BERGLUND
FOTBALLESKPERT: Lise Klaveness debuterte som fotballkommentator da teknikken sviktet under kampen mellom Japan og Colombia. I VM holder hun en knapp på at Brasil vinner. Foto: ERIK BERGLUND Vis mer

Lise Klaveness ville slitt mer med å spille på lag med Ronaldo enn Suárez

Vitnesbyrd fra en medgangssupporter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da teknikken sviktet under Japan - Colombia ble du kastet innpå som fotballkommentator, hvordan var debuten?

- Det var en ganske intens følelse av å være utenfor flytsonen. Det gikk kaldt nedover ryggen da jeg hørte lyden som indikerte at linjen fra Brasil var nede. I slike uforberedte settinger blir jeg, av en eller annen grunn, så bevisst på det skarpe og skjærende i dialekten min. Men ganske raskt tenkte jeg at det er fotball, ikke hjertekirurgi.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer