<strong>BLIR JOURNALIST:</strong> Espen Teigen (26) gir seg i politikken til fordel for journalistikken. Foto: NTB scanpix
BLIR JOURNALIST: Espen Teigen (26) gir seg i politikken til fordel for journalistikken. Foto: NTB scanpix Vis mer

Listhaug-rådgiver blir journalist i Nettavisen

Espen Teigen slutter i politikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Espen Teigen (26) har vært Sylvi Listhaugs rådgiver gjennom flere departementer, og sist på Stortinget. Nå slutter han i jobben for å bli journalist i Nettavisen, melder Nettavisen selv.

Teigen skal jobbe med økonomijournalistikk i Nettavisens økonomiredaksjon NA24.

- Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe i media. Og Nettavisen er en stor og viktig aktør i det norske medielandskapet, så jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Teigen til Nettavisen.

Teigen hadde blant annet ansvaret for Listhaugs Facebook-konto mens hun var justisminister. I et intervju med Dagbladet fortalte han skrev det omstridte innlegget på Listhaugs Facebook-side som inneholdt påstanden «Ap mener terroristenes rettigheter er viktigere enn nasjonal sikkerhet,».

Innlegget vakte sterke reaksjoner, noe som førte til at Listhaug trakk seg som justis-, beredskaps- og innvandringsminister.

Ifølge Nettavisen skal ikke Teigen skrive om politikk i sin nye jobb som økonomijournalist.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer