Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Lite glam i Trollywood

I natt var Nicole Kidman tilbake i Hollywoods stjerneglans for å plukke opp gjeve priser. I Trollhättan er det ikke like glamorøst. - Midt i ingensteds, sier en fornøyd Kidman.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kidman fikk i natt en Golden Globe-pris for sin innsats i Molin Rouge. Filmen stakk av med hele tre priser i utdelingen som ofte gir en pekepinn om hvem som kommer til å stikke av med de langt gjevere Oscar-prisene.

Men Kidman var bare såvidt innnom LA for å plukke opp prisene. Som kjent oppholder hun seg for tiden i svenske Trollhättan, der hun spiller inn filmen Dogville» med Lars von Trier. Og Trollhättan er langt fra Beverly Hills.

- Midt ute i ingensteds, er Kidmans presisie stedsangivelse av sitt nåværende arbeidssted.

Og det er ikke mye glam i ingensteds, i hvertfall ikke etter superstjernen Kidmans standard. Alle sammen bor på saamme hotell, kan hun fortelle. Men klage, det gjør hun ikke.

- Det høres knapt ut, men det er fantastisk. Vi spiser lunsj sammen , det er nesten som å bo på et studenthjem.

Og filmen?

- Det er et eksperiment som skiller seg fra alt jeg har gjort tidligere, sier Kidman.

PÅ VEI TIL JOBB: Nicole Kidman på vei tilbake på filmsettet etter en rask lunsj på Ronnum gård. I seks uker skal hun bo her i Vest-Sverige sammen med sine to assistenter og to barn.
Hele Norges coronakart