Liten dame, stor artist

Marit Larsen har mye rutine, men blir aldri kjedelig.

KONSERT: Det kan nesten virke som om Marit Larsen har kommet til denne verden nettopp for å spille konsert på Øyafestivalen en torsdag i august.

Rammen er perfekt og det er mye som skal gå galt dersom den lille damen skal kvittere ut etter sin tilmålte time med mindre enn godkjent.

Hun er bare 26 år gammel men har likevel et langt musikerliv i seg, der hun tryller frem funklende popperler like naturlig som at vann koker ved 100 grader celsius.

Hun er dog ikke alene om å skinne i den svale sommerbrisen.

Hennes fem medmusikanter kler låtene opp i lekre men subtile detaljer og passer hele tiden på at fokuset alltid er på de rette stedene.

Og da er det bare å lene seg tilbake å nyte enten det er skjulte skatter som «Come Closer» eller landeplage «Under the Surface» og «Don't Save Me».

ERFAREN: Marit Larsen er ikke gamle damen, men har likevel en sceneerfaring og låtteft som sier noe helt annet. Foto: Eirik Helland Urke
ERFAREN: Marit Larsen er ikke gamle damen, men har likevel en sceneerfaring og låtteft som sier noe helt annet. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer