Litt av alt

Her er et spill som har lånt litt av «Grand Theft Auto», litt av «Getaway», og litt av all verdens kampsportfilmer.

Du spiller den hardbarkete politimannen Nick Kang, som blir innhentet til polititjeneste for å ordne opp i mafiarelatert trøbbel.

Historien er grei nok den, du beveger deg gjennom den ved å løse en lang rekke småoppdrag på veien.

Etterhvert som du kjører gjennom de oppsiktsvekkende bilfrie gatene i en visstnok tro kopi av englenes by, vil du mellom oppdragene snuble borti alskens gatekriminalitet som du kan ordne opp i.

Det er ikke bare tidsfordriv, dette, jo mer innsats du gjør på gateplan, dess fler poeng får du- disse kan du bruke for å oppgradere dine slåss-, skyte- og kjøreevner.

Spillet byr på en good cop, bad cop -skala, som justerer seg etter dine handlinger. Er du snill nok, får du oppleve den gjeveste slutten. Velger du derimot å være bajas, får du ubehagelige spesialstyrker etter deg.

Du finner fort ut at det skal lønne seg å følge regelboka her.

Utviklerne skal ha all ære for å tørre å stille opp mot Rockstars åpenbare storbrødre i storbyaction-sjangeren, men dessverre klarer de ikke helt å innfri.

Når man opplever at spillet henger seg opp, hakker og klipper i vegger, er det lett å bli gretten (jeg har riktignok spilt på PlayStation2, på Xbox skal det fungere noe bedre).