Litt av en type!

Når Leo Ajkic byr kjendisdamer ut på date, får vi mye å fnise av. For sjekkeklare er det litt å lære, også.

Et herlig umake par: Else Kåss Furuseth er blant norske kjendisdamer som får gleden/ubehaget ved å være dama til Leo Ajkic i "Dama til" på NRK3. Et morsomt programkonsept hvor det viser seg at Ajkic har mye å lære bort til menn på sjekkern . Pressefoto: NRK
Et herlig umake par: Else Kåss Furuseth er blant norske kjendisdamer som får gleden/ubehaget ved å være dama til Leo Ajkic i "Dama til" på NRK3. Et morsomt programkonsept hvor det viser seg at Ajkic har mye å lære bort til menn på sjekkern . Pressefoto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: - Jeg hadde ikke trodd du skulle synes det er flaut å holde i hånda, du som tør å være naken i Spektrum, sier Leo Ajkic direkte til en noe pinlig berørt Else Kåss Furuseth mens de ligger på en isbjørnfell foran peisen. Så kaller han henne Elsebeibi. 

Ikke rart hun begynner å le. Vi ler såpass at vi griper etter puta sjøl.

Det er mye å humre av når Leo Ajkic dukker opp som typen til åtte norske kjendisdamer. Selvsagt er det ekstra moro når han har festlige damer som Furuseth til selskap.

Tidvis kommer han tett innpå. Her byr de litt på seg selv, både de og han. Tidvis har han også et tips å to å lære bort, Ajkic. 

Fiffig konsept Programkonseptet er hentet fra «Dama til» som gikk på NRK i 2011. Da var det Live Nelvik, opphavskvinne til ideen, som ga oss portrettmøter av norske kjendismenn ved å forsøke seg som kjæresten deres. Det er en underholdende måte å gi oss nye møter med kjente fjes på. Nelvik utfordret med en småfrekk stil.

Radiomann Ajkic er heller ikke redd for å utfordre. Han spør for eksempel rett ut om Elsebeibi føler hun må være morsom hele tida. Men den ellers så tøffe typen tar seg også tid til å lytte og stille spørsmål. (Det er ett av tipsene man kan notére seg bak øret.)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer