Anmeldelse: Helt Harald

Litt dritt

Harald Rønnebergs nye soloshow er rett og slett ikke pinlig nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Det er begrensa hvor dritt det kan gå», er slagordet til Harald Rønnebergs nye kjendisprogram. Det er jovialt og likandes, om enn ikke helt sant.

For det kan gå skikkelig dritt. Både det å stå på vannski bak danskebåten, og det å legge ut på en tolv timers skitur med ei prinsesse som er selverklært «sur på tur».

Å lage et underholdende kjendisprogram om dette, kan også gå skikkelig dritt. Og selv om Rønneberg går helhjertet inn i både vanskelige oppgaver og like vanskelig kjendisintervjuer, så ender det, om ikke skikkelig dritt, så iallfall litt. Litt dritt, rett og slett.

Harald gjør ting han ikke kan

«Helt Harald» bygger på ideen bak de populære «Senkveld»-innslagene «Harald gjør ting han ikke kan», der Rønneberg har underholdt seerne med stripping, hopp i Holmenkollen og sprangridning, for å nevne noe.

Felles for innslagene var gjerne en følelse av noe spektakulært: Spektakulært skummelt, eller spektakulært pinlig. Og her er første hinder: «Helt Harald» er ikke spektakulært nok.

I første program drar Rønneberg til Bergen for å få med seg Kyrre «Kygo» Gørvell på å stå på vannski bak Danskebåten. Jo visst er Danskebåten svær, og det gir sikkert et megarush å stå bak den. Vanskelig er det nok også. Vannski er en sånn aktivitet som ser mye enklere ut enn den faktisk er. Derfor er det nok langt mer spinnvilt å stå på vannski bak Danskebåten, enn det er å se noen stå på vannski bak Danskebåten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer