- Litt mindre energi

MGP-eksperter tror ikke Norge går til topps i Eurovision.

FÅR GODE TILBAKEMELDINGER: Kjetil Mørland og Debrah Scarlett framførte «A Monster Like Me» på Eurovision-scenen lørdag kveld. Eksperter er fornøyd med opptreden deres, men tror det er Sverige som går av med seieren. Foto: NTB Scanpix
FÅR GODE TILBAKEMELDINGER: Kjetil Mørland og Debrah Scarlett framførte «A Monster Like Me» på Eurovision-scenen lørdag kveld. Eksperter er fornøyd med opptreden deres, men tror det er Sverige som går av med seieren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet): Da har alle årets Eurovision Song Contest-finalister stått på scenen og gjort det de kan for å overbevise det europeiske TV-publikummet om at de fortjener seieren av årets sangkonkurranse.

Norges håp, Kjetil Mørland og Debrah Scarlett med låta «A Monster Like Me» er fornøyd med egen innsats.

- Det var et hav av følelser og jeg tror aldri jeg har vært så langt inne i denne låten. Nå er jeg bare lettet og klar for å være med på resten av festen! sa Kjetil Mørland gjennom NRKs pressekontakt til Dagbladet like etter at de hadde stått på den store scenen.

- Det var en dramatisk opplevelse. Jeg var så inne i rollen og jeg sang som om det var siste gang jeg fikk synge den på denne jord, sa Debrah Scarlett gjennom pressekontakten.

- Jeg gråt som en baby Det er MGP-general Vivi Stenbergs siste år som MGP-sjef i år. Hun er svært fornøyd med avslutningen.

- Alt satt! De sang strålende og så ut som en million dollar, skriver hun i en tekstmelding fra green room til Dagbladet, og fortsetter:

- Uansett hva som skjer så har de rørt Europa i kveld. Og ja, jeg gråt som en baby.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.