Litt synd på deLillos-gutta

SANDEFJORD (Dagbladet): Et billig poeng kanskje, men det er litt synd på deLillos. For ingen av dem kan egentlig synge, hvor mye de enn prøver. Altså er det meste ved det gamle når deLillos nå legger ut på veien igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

tern3.gif

deLillosVerdensteateret, SandefjordTurnéstartPublikum ca 280 ( nesten fullt)

Det er interessant at man kan synge så uvørent og likevel slippe unna med det. Det skyldes først og fremst at deLillos er så mye mer. Og på plate låter det jo slett ikke verst. På scenen, derimot, blir det noen ganger så ille at du synes litt synd på både Lars (Lillo-Stenberg) og Lars (Fredrik Beckstrøm). Det føles akkurat like vondt som når en du kjenner opptrer første gang og ikke får helt det til. Det blir litt «stakkars han», liksom.

Del av sjarmen

På den annen side er og blir dette en del av sjarmen til denne gruppa, som har spilt Frogner-pop (ja, jeg veit de hater det uttrykket...) og rock med underfundige og til dels meget gode tekster på morsmålet siden begynnelsen av 80-tallet.

Det var ikke mange av «barndomssyndene» som ble hentet fram i går kveld. Det gikk så langt at en publikummer skreik oppgitt: «Ta en vi har hørt før!». Han fikk i hvert fall «En smak av honning» og dessuten «Min beibi dro avsted» som ekstranummer - i tillegg til noen få andre retroglimt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer