Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Litterært hageparty

Mange har vært på ørkesløs vandring siden Kunstnernes Hus stengte portene for oppussing i mai. I går fikk åndseliten endelig spise av hverandre igjen under Aschehougs hagefest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regnvær truet tilstelningen hele formiddagen. Et hjertelig regnskyll ga seg ende over i 14-tiden, bare minutter før William Nygaard kunne ønske velkommen til nok en fest i hagen til forlagets representasjonsbolig. Til det som må ha vært gartnerens fortvilelse takket over 1000 gjester ja til invitasjonen og møtte opp på plenen. Til høykvalitets taffelmusikk fra Hot Club de Norvège, med godt mat og drikke til. I prinsippet betalt av Jostein Gaarder.

William Nygaard var fornøyd med oppslutningen og dagen.

- Tidligere i dag har vi jo presenterrt av høstlista og utdeling av Aschehoug-prisen. Denne festen er jo en slags avslutning for oss.

Ved 19-tida var det tomt for drikke og gjestene bega seg ut til restauranter og leiligheter i byen. Huset var jo stengt. Men alle var enige om at det hadde vært en fin fest.

Bokaktuell: Arja Saijonmaa med eksforlovede og festvert William Nygaard.
Skriver igjen: Kåre Willoch slutter i sin nåværende jobb og får mer tid til å skrive. Her med Kjell Magne Bondevik.