Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Little Feat og ekstra Nick Cave

Little Feat er klare, og Nick Cave gir ekstrakonsert. Det er siste nytt om Ole Blues '99, som nå har spikret hele programmet for festivalen fra 28. april til 2. mai.

Du kan også gå på låtskriverkurs med Roger McGuinn fra legendariske The Byrds, og blant et trettitalls navn på artistlista finner du navn som amerikanske Delbert McClinton, Odd Børretzen & Lars Martin Myhre (endelig på bluesfestival!), Hellbillies, Chicago Blues Legends, Vidar Busk & His True Believers, folkrockerne The Strawbs, Asian Dub Foundation (hardcore ræpp og techno), akustiske Alvin Youngblood Hart og Bjørn Berge, King Pleasure & The Biscuit Boys, 19-årige Shemekia Copeland og bluesrockeren Walter Trout.

Solokonserten med Nick Cave 2. mai ble utsolgt på tre timer, men det har lykkes arrangørene å få til en ekstrakonsert i Grieghallen på ettermiddagen. Det blir hans to eneste i Norge i år. De amerikanske veteranene Little Feat gjør sin eneste opptreden i Skandinavia under Ole Blues'99.

EKSTRAKONSERT: Nick Cave spiller to konserter i Bergen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media