Little Steven betaler for New York-scene

Ny «Lilyhammer»-sesong i høst.

«Let me pay for it» En ekstra «Lilyhammer»-scene skal i disse dager bli spilt inn i New York. Ifølge produsent Anders Tangen finansierer skuespiller og regissør Steven Van Zandt opptakene selv. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
«Let me pay for it» En ekstra «Lilyhammer»-scene skal i disse dager bli spilt inn i New York. Ifølge produsent Anders Tangen finansierer skuespiller og regissør Steven Van Zandt opptakene selv. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I høst er det klart for den tredje sesongen av humordrama-serien «Lilyhammer» på NRK. Serien har fra første sesong i 2012 hatt rundt en million seere.

Dagbladet har tidligere skrevet at «Lilyhammer» er et spleiselag mellom norsk offentlig støtte, NRK og den amerikanske streamingtjenesten Netflix, og at produksjonen rett før jul i fjor ble tildelt tre millioner kroner.

Likevel kreves det mer om man skal få det som man ønsker. I dag skriver Dagens Næringsliv (DN) at Steven Van Zandt (63), kanksje best kjent som «Little Steven», tar penger fra egen lomme for å spille inn en ekstra scene i New York.

- Steven ville ha en ekstra scene, og var villig til å betale for den. Det var en scene han ville ha inn etter at vi hadde budsjettert New York-opptakene. Han sa «Let me pay for it», sier Anders Tangen til DN. Tangen er produsent for serien.

Van Zandt er også kjent fra tv-serien «The Sopranos» hvor han spilte rollen som Silvio Dante. I tillegg har han vært gitarist i Bruce Springsteens E Street Band i en årrekke.

- Tar kostnaden selv Tredje sesong av «Lilyhammer» skal ha et totalbudjsett på hele 120 millioner kroner, og handler fortsatt om mafiabossen Frank Tagliano, spilt av Van Zandt, som søker ly på Lillehammer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer