Little Steven kan bli tvunget til å avbryte Springsteen-turné

«Lilyhammer»-innspilling kan krasje med «The boss»-turné.

TIL OSLO:  I helga spiller Bruce Springsteen og hans E Street Band i Oslo og Bergen. Om turneen fortsetter til 2013, kan den krasje med «Lillyhammer»-innspillingen. Bildet er fra Koengen i Bergen i 2009. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet
TIL OSLO: I helga spiller Bruce Springsteen og hans E Street Band i Oslo og Bergen. Om turneen fortsetter til 2013, kan den krasje med «Lillyhammer»-innspillingen. Bildet er fra Koengen i Bergen i 2009. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skuespiller og E Street Band-gitarist Steven Van Zandt kan bli nødt til å droppe konserter når andre sesong av «Lilyhammer» skal spilles inn.

- Jeg tok på meg forpliktelser før turneen engang eksisterte. Vi prøver å finne ut av det, men vet ikke hvordan det går før om et par måneder, sier Steven Van Zandt til Rolling Stone.

Til Oslo Til helgen kommer Bruce Springsteen og E Street Band til Oslo og fortsetter norgesturen i Bergen. Men det er usikkert hvor langvarig den pågående «Wrecking Ball»-turneen blir.

Fortsetter den inn i 2013, blir det krasj mellom turné og TV-innspilling for Van Zandt, melder NRK.

Da gitaristen og skuespilleren var med i TV-serien «The Sopranos», ble innspilling av serien tilpasset spilleplanen til Springsteen og bandet. Dette skal ikke være aktuelt denne gangen.

- Forståelsesfulle - Bruce og (manager) Jon Landau er veldig, veldig forståelsesfulle og støtter min TV-karriere. De skal prøve å vri til ting så godt de kan. Og så, hvis jeg ikke klarer det, hvis jeg må droppe noe, må jeg droppe noe. Men vi prøver å unngå det, fortsetter han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer