<strong>TIL OSLO:</strong>  I helga spiller Bruce Springsteen og hans E Street Band i Oslo og Bergen. Om turneen fortsetter til 2013, kan den krasje med «Lillyhammer»-innspillingen. Bildet er fra Koengen i Bergen i 2009. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet
TIL OSLO: I helga spiller Bruce Springsteen og hans E Street Band i Oslo og Bergen. Om turneen fortsetter til 2013, kan den krasje med «Lillyhammer»-innspillingen. Bildet er fra Koengen i Bergen i 2009. Foto: Tor Erik H. Mathiesen / Dagbladet Vis mer

Little Steven kan bli tvunget til å avbryte Springsteen-turné

«Lilyhammer»-innspilling kan krasje med «The boss»-turné.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skuespiller og E Street Band-gitarist Steven Van Zandt kan bli nødt til å droppe konserter når andre sesong av «Lilyhammer» skal spilles inn.

- Jeg tok på meg forpliktelser før turneen engang eksisterte. Vi prøver å finne ut av det, men vet ikke hvordan det går før om et par måneder, sier Steven Van Zandt til Rolling Stone.

Til Oslo Til helgen kommer Bruce Springsteen og E Street Band til Oslo og fortsetter norgesturen i Bergen. Men det er usikkert hvor langvarig den pågående «Wrecking Ball»-turneen blir.

Fortsetter den inn i 2013, blir det krasj mellom turné og TV-innspilling for Van Zandt, melder NRK.

Da gitaristen og skuespilleren var med i TV-serien «The Sopranos», ble innspilling av serien tilpasset spilleplanen til Springsteen og bandet. Dette skal ikke være aktuelt denne gangen.

- Forståelsesfulle - Bruce og (manager) Jon Landau er veldig, veldig forståelsesfulle og støtter min TV-karriere. De skal prøve å vri til ting så godt de kan. Og så, hvis jeg ikke klarer det, hvis jeg må droppe noe, må jeg droppe noe. Men vi prøver å unngå det, fortsetter han.

Van Zandt er både hovedrolleinnehaver og produsent for den suksessfulle NRK-serien «Lilyhammer». Nå må budsjettet tredobles for å kunne by seerne på en skikkelig sesongoppfølger, ifølge produsenten.

(NTB)

<strong>MAFIABOSS:</strong>  I tv-serien «Lillyhammer» spiller Steven van Zandt, bedre kjent som Little Steven en mafisboss som må søke eksil på Lillehammer. Foto: NRK
MAFIABOSS: I tv-serien «Lillyhammer» spiller Steven van Zandt, bedre kjent som Little Steven en mafisboss som må søke eksil på Lillehammer. Foto: NRK Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer