«Little Steven» vurderer fortsatt 22. juli-konsert

- Vi vil diskutere det nå denne uka.

I NORGE: Steven Van Zandt har allerede kommet til Norge i forbindelse med «The Wreckling Ball Tour» med Bruce Springsteen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
I NORGE: Steven Van Zandt har allerede kommet til Norge i forbindelse med «The Wreckling Ball Tour» med Bruce Springsteen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er duket for storslagent besøk når selveste «The Boss» og hans E Street Band ankommer Norge som en del av verdensturneen «The Wrecking Ball Tour».

Lørdag kveld står Bruce Springsteen på scenen på Valle Hovin i Oslo, før turen fører ham videre til konserter i Bergen mandag og tirsdag neste uke.

Norgesvenn Men mens sjefen sjøl ikke ventes før fredag, dukket norgesvennen Steven Van Zandt opp på Gardermoen i Oslo allerede torsdag ettermiddag.

På fredag skal han blant annet lede Underground Garage Show på Sukkerbiten i hovedstaden.

Musikeren og skuespilleren har tilbragt mye tid i Norge med den suksessfulle NRK-serien «Lilyhammer». Tidligere denne uka ble det kjent at Little Steven kan bli tvunget til å avbryte turneen med Springsteen som følge av innspillingen av sesong to.

I kveldens «Sommeråpent» på NRK sier Steven Van Zandt at han også er med i neste sesong av det populære programmet.

- Jeg må jo ikke gjøre disse tingene, jeg gjør de fordi jeg vil. Det var en kjempefin opplevelse å spille inn en serie i et annet land, spesielt i Norge. Det har vært en helt fantastisk opplevelse å jobbe med de flinke skuespillerne, sier Van Zandt til NRK.

Han sier serien også ble en suksess i hjemlandet.

- De likte serien veldig godt i Amerika, og det er merkelig, for jeg tror aldri det har vært en serie som har blitt vist i sin orginale form der og samtidig blitt så godt likt. De blir vanligvis gjort om på, sier «Little Steven».

Mulig 22. juli konsert Den populære artisten har trofaste fans i Norge og pågangen før årets opptredener var ifølge arrangør Live Nation enorm. Hele 84 000 billetter til de tre konsertene ble revet bort på et par timer.

Søndag 22. juli arrangeres det nasjonal minnekonsert på Rådhusplassen. Konserten avholdes i forbindelse med at ett år er gått siden terroraksjonen mot Regjeringskvartalet og Utøya.

I flere måneder er det blitt spekulert i om Bruce Springsteen og bandet skal være en del av programmet.

Hvorvidt de skal spille i forbindelse med markeringa søndag, er ikke noe Van Zandt vil bekrefte, heller ei avkrefte.

- Vi har ikke bestemt noe. Vi vil diskutere det nå denne uka, men ingenting er kunngjort. Vi får se hva som er passende og om vi finner noe passende, sier Van Zandt til Dagbladet.

I februar uttalte Springsteen også at han vurderer Utøya-konsert.

- Jeg har ingen konkrete planer om det ennå, men vi har gode venner i Norge, og jeg vet at vi vurderer å gjøre noe i den forbindelse, sa artisten til Dagbladet under en pressekonferanse i Paris.

Springsteen ga samtidig uttrykk for sin sorg over terrorhendelsene 22. juli.

- Jeg reagerte med forferdelse da jeg hørte om det som hadde skjedd. Det er en fryktelig hendelse, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer