«Little Steven» vurderer fortsatt 22. juli-konsert

- Vi vil diskutere det nå denne uka.

I NORGE: Steven Van Zandt har allerede kommet til Norge i forbindelse med «The Wreckling Ball Tour» med Bruce Springsteen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
I NORGE: Steven Van Zandt har allerede kommet til Norge i forbindelse med «The Wreckling Ball Tour» med Bruce Springsteen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er duket for storslagent besøk når selveste «The Boss» og hans E Street Band ankommer Norge som en del av verdensturneen «The Wrecking Ball Tour».

Lørdag kveld står Bruce Springsteen på scenen på Valle Hovin i Oslo, før turen fører ham videre til konserter i Bergen mandag og tirsdag neste uke.

Norgesvenn Men mens sjefen sjøl ikke ventes før fredag, dukket norgesvennen Steven Van Zandt opp på Gardermoen i Oslo allerede torsdag ettermiddag.

På fredag skal han blant annet lede Underground Garage Show på Sukkerbiten i hovedstaden.

Musikeren og skuespilleren har tilbragt mye tid i Norge med den suksessfulle NRK-serien «Lilyhammer». Tidligere denne uka ble det kjent at Little Steven kan bli tvunget til å avbryte turneen med Springsteen som følge av innspillingen av sesong to.

I kveldens «Sommeråpent» på NRK sier Steven Van Zandt at han også er med i neste sesong av det populære programmet.

- Jeg må jo ikke gjøre disse tingene, jeg gjør de fordi jeg vil. Det var en kjempefin opplevelse å spille inn en serie i et annet land, spesielt i Norge. Det har vært en helt fantastisk opplevelse å jobbe med de flinke skuespillerne, sier Van Zandt til NRK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer