Little Stevens ode til Lillehammer

Bruce Springsteen overlot til gitaristen å åpne konserten i Telenor Arena.

TELENOR ARENA (Dagbladet): Med «My Kind Of Town, Lilyhammer», lot Bruce Springsteen en enda større norgesvenn åpne kveldens konsert.

- Dette blir en spesiell kveld. Little Steven har værtt savnet, men han er tilbake sammen med oss, etter at han ble kidnappet av Norge, sa Bruce og introduserte nattklubbsangeren Frank Tagliano fra «Lilyhammer».

Vår mann Little Steven synger seg gjennom et paradenummer før det i det hele tatt er i gang, til enorm jubel fra 23 000 brucende hoder. Han er vår mann, Little Steven. Han også.

Bruce har bestemt seg for å kjører hardt ut, og følger opp med «Two Hearts», «No Surrender» og «Badlands».

Det er ingen tegn til stivhet, til tross for en måneds spillepause etter Australia-delen av «The Wrecking Ball Tour 2013».

Les anmeldelsen på Dagbladet etter konserten.

Hyllet Little Steven Da Dagbladet møtte «The Boss» tidligere i dag, la han ikke skjul på at han var glad for å ha sin gode venn og gitarist tilbake på turneen.

- Jeg kan ikke komme på et bandmedlem som har vært så lenge borte, annet enn da Max var borte og sønnen hans spilte for ham, svarer Springsteen på Dagbladets spørsmål, og fortsetter:

- Little Steven gjorde det bra på øvinga, men vi får se i kveld. Han er nok litt rusten, nå som han endelig kommer tilbake til dagjobben som musiker.

Springsteen hyllet også Van Zandt for hans innsats i den norske tv-serien «Lilyhammer», som det nylig har blitt spilt inn en sesong to av.

- Han er veldig morsom der, men det har han vært siden han var ung. Han har gjort en bra jobb, for å være skuespiller og musiker trenger ikke å være sammenfallende. Jeg får et stort kick av å se ham på tv, og er veldig glad på hans vegne, sier Springsteen til Dagbladet.