Liv-Christine (19) er den siste vinneren i elevenes eget diktforum

Føler lykke, vemod og savn.

SOLID MERITTLISTE: Liv-Christine Hoem har gått til topps i Skolekammeret ti ganger. Nå blir hun forumets siste månedspoet. Foto: Erlend Berge / Vårt Land
SOLID MERITTLISTE: Liv-Christine Hoem har gått til topps i Skolekammeret ti ganger. Nå blir hun forumets siste månedspoet. Foto: Erlend Berge / Vårt Land Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 20 ganger finalist, ti ganger månedens poet: Ingen andre har vært så hyppig i tet i Skolekammeret som Liv-Christine Hoem. Dermed er det vel bare på sin plass at hun også blir den siste månedspoeten i elevenes eget diktforum, som ble lagt ned 1. desember i år.

— Dette betyr så uendelig mye for meg, fordi det gir meg inspirasjon og motivasjon til å fortsette med skrivingen — som er den største lidenskapen jeg har. Det er utrolig fint og trist på en gang, sier Liv-Christine.  

— Ja, også forrige gang var vi innom det vemodige i at Skolekammeret legges ned, og nå som du er elevforumets aller siste månedspoet, melder det seg noen tanker?  

— Jeg føler meg beæret. At jeg dermed har kommet til finalen 20 ganger, og blitt månedens poet halvparten av gangene, klarer jeg nesten ikke å begripe. Jeg mangler egentlig ord, fordi det gir meg så blandede følelser — av lykke, vemod og et stadig voksende savn. Selv om Skolekammeret ble nedlagt 1. desember, tar jeg fremdeles meg selv i å gå inn der, fordi det er noe jeg har gjort hver dag helt siden april 2012.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer