Liv Tyler nektet å ofre familielivet for karrieren - det har kostet

Livs nye liv.

FANT SIN PLASS: etter noen år med det hun selv kaller frustrasjon, har Liv Tyler funnet seg godt til rette som TV-skuespiller. Det er mye enklere å kombinere med familieliv og samvær med sønnen enn det hektiske Hollywood-livet. Foto: STELLA PICTURES
FANT SIN PLASS: etter noen år med det hun selv kaller frustrasjon, har Liv Tyler funnet seg godt til rette som TV-skuespiller. Det er mye enklere å kombinere med familieliv og samvær med sønnen enn det hektiske Hollywood-livet. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MAGASINET (Dagbladet): Ord blir til porselen når Liv Tyler (36) slipper dem ut mellom de store, rødmalte leppene. Hun hvisker nesten. Sart og sindig.

Det er lenge siden sist vi hørte stemmen hennes. Ja, noen har kanskje lurt på hvor det ble av datteren til Aerosmiths frontmann Steven Tyler siden «Ringenes herre» (2003) og «Hulken» (2008).

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer