Liv Ullmann-film utsatt på grunn av Anthony Hopkins

– Man vet jo aldri om vår film blir noe av.

NYE FILMPLANER: Liv Ullmann har tidligere fortalt at hun ikke ønsker å lage mer film, men har likevel et større filmprosjekt på trappene. Sammen med Anthony Hopkins skal hun spille et eldre ektepar i en planlagt film av Rupert Friends (Peter Quinn i tv-serien «Homeland»). Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NYE FILMPLANER: Liv Ullmann har tidligere fortalt at hun ikke ønsker å lage mer film, men har likevel et større filmprosjekt på trappene. Sammen med Anthony Hopkins skal hun spille et eldre ektepar i en planlagt film av Rupert Friends (Peter Quinn i tv-serien «Homeland»). Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LONDON (Dagbladet): Liv Ullmann annonserte i 2015, etter at hun satte opp Ingmar Bergman-stykket «Fortrolige samtaler» på Nationaltheatret, at hun ville gi seg både som regissør og skuespiller. Hun fortalt deretter at hun har takket nei til både en rolle i «Sex og singelliv» og «Ocean's Eleven».

Skal spille mot Hopkins

Men da Dagbladet møtte henne under Amandafestivalen i Haugesund i fjor, kom Ullmann med overraskende filmnytt.

- Det har vært et halvt år der jeg har trukket meg tilbake, og jeg har sagt nei til to filmer. Men neste år skal jeg gjøre film igjen, blant annet en film med Anthony Hopkins av regidebutant Rupert Friend, sa hun.

Filmmanuset handler om et eldre ektepar og filmen skal regisseres av Friend, som for de fleste er mest kjent som rollefiguren Peter Quinn i tv-serien «Homeland».

Denne uka forteller Ullmann at stjernegjengen fortsatt ønsker å realisere den planlagte filmen, men at suksesserien «Westworld» har satt en midlertidig stopper for prosjektet.

- Anthony Hopkins var så populær i «Westworld» at han må fortsette med sin rolle der ett år til, røper hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer