Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Liv Ullmann-film utsatt på grunn av Anthony Hopkins

– Man vet jo aldri om vår film blir noe av.

NYE FILMPLANER: Liv Ullmann har tidligere fortalt at hun ikke ønsker å lage mer film, men har likevel et større filmprosjekt på trappene. Sammen med Anthony Hopkins skal hun spille et eldre ektepar i en planlagt film av Rupert Friends (Peter Quinn i tv-serien «Homeland»). Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NYE FILMPLANER: Liv Ullmann har tidligere fortalt at hun ikke ønsker å lage mer film, men har likevel et større filmprosjekt på trappene. Sammen med Anthony Hopkins skal hun spille et eldre ektepar i en planlagt film av Rupert Friends (Peter Quinn i tv-serien «Homeland»). Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): Liv Ullmann annonserte i 2015, etter at hun satte opp Ingmar Bergman-stykket «Fortrolige samtaler» på Nationaltheatret, at hun ville gi seg både som regissør og skuespiller. Hun fortalt deretter at hun har takket nei til både en rolle i «Sex og singelliv» og «Ocean's Eleven».

Skal spille mot Hopkins

Men da Dagbladet møtte henne under Amandafestivalen i Haugesund i fjor, kom Ullmann med overraskende filmnytt.

- Det har vært et halvt år der jeg har trukket meg tilbake, og jeg har sagt nei til to filmer. Men neste år skal jeg gjøre film igjen, blant annet en film med Anthony Hopkins av regidebutant Rupert Friend, sa hun.

I NESTE SESONG?: Anthony Hopkins spiller opphavsmannen til temaparken "Westworld" i HBO-serien med samme navn. Trolig blir skuespilleren å se i neste sesong av serien. Foto: HBO via AP
I NESTE SESONG?: Anthony Hopkins spiller opphavsmannen til temaparken "Westworld" i HBO-serien med samme navn. Trolig blir skuespilleren å se i neste sesong av serien. Foto: HBO via AP Vis mer

Filmmanuset handler om et eldre ektepar og filmen skal regisseres av Friend, som for de fleste er mest kjent som rollefiguren Peter Quinn i tv-serien «Homeland».

Denne uka forteller Ullmann at stjernegjengen fortsatt ønsker å realisere den planlagte filmen, men at suksesserien «Westworld» har satt en midlertidig stopper for prosjektet.

- Anthony Hopkins var så populær i «Westworld» at han må fortsette med sin rolle der ett år til, røper hun.

– Man vet jo aldri om vår film blir noe av, men det er foreløpig ikke bestemt at den ikke blir noe av. Jeg elsker Hopkins. Han er en av mine venner, det samme er regissøren Rupert Friend. Å jobbe i prosjekter med sånne mennesker vil jeg fortsatt gjerne gjøre. Det er bare hyggelig, det blir som å leve sammen, sier Ullmann.

NY SESONG: Under årets Comic Con-konferanse fikk fansen en snikktitt på sesong 2 av «Westworld». Video: HBO Vis mer

Spoilere fra sesong én av «Westworld».

Roboter

HBO-serien «Westworld» var blant fjorårets mest kritikerhyllede. Interessen rundt serien har vært enorm, og serieskaperne har sett seg nødt til å skrive om handlingen på grunn av alle seriespekulasjonene fra fansen.

Anthony Hopkins spilte i første sesong seriens hovedperson Ford, som er opphavsmann bak temaparken «Westworld», en park som er bebodd av menneskeliknende roboter. Første sesong ble avsluttet med at parkens undertrykte og mishandlede roboter dreper gjester og investorer for fote – også tilsynelatende karakteren til Hopkins.

I denne science fiction serien kan alt skje. Og mye tyder altså på at det blir et gjensyn med Hopkins i rollen som Ford, i en eller annen form, også i neste sesong.

Her er foreløpig det vi vet om neste sesong.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!