Live Nelvik havnet i full krangel med Eyvind Hellstrøm

Slik blir høsten på NRK.

KLAR MED NY SESONG: Live Nelvik skal blant annet date Eyvind Hellstrøm, «Paradise»-Iselin og Stian Blipp i  andre sesong av «Dama til».
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
KLAR MED NY SESONG: Live Nelvik skal blant annet date Eyvind Hellstrøm, «Paradise»-Iselin og Stian Blipp i andre sesong av «Dama til». Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MARIENLYST/OSLO (Dagbladet): Fredag formiddag lanserte NRK oversikten over hvilke programmer som skal sendes til høsten.

Statskanalen la fram en rekke nysatninger, deriblant «Natta Norge» - med Thomas Seltzer i spissen. Han skal nemlig reise rundt i landet for å se nærmere på folk og fenomener.  

Programmet tar for seg både hverdag, fest, solskinnshistorier og måneskinnshistorier. I tillegg blir det en dose absurditet, mørke og magi, ifølge NRK. 

Lesbeikon  Statskanalen serverer også andre sesong av «Dama til», med Live Nelvik. Hun skal blant annet date Eyvind Hellstrøm, «Paradise»-Iselin og Stian Blipp. I forbindelse med å date førstnevnte, blir det imidlertid litt kluss.

HOLDER KOKEN: Thomas Seltzer er klar med det nye programmet «Natta Norge» til høsten. 
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
HOLDER KOKEN: Thomas Seltzer er klar med det nye programmet «Natta Norge» til høsten. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Ifølge NRK havner nemlig Nelvik og Hellstrøm i full krangel på sydentur. Akkurat hva krangelen bunner i, er ikke kjent. 

Ifølge NRK kliner Nelvik også med «Paradise»-Iselin, finner ut at hun er et lesbeikon på «gaybar» med Anja Hammerseng-Edin, og får full «strike» med Stian Blipp. 

Slik blir resten av høsten på NRK:
«Datoen»:
Tre mennesker født nøyaktig samme dag, i samme land og samme tid medvirker i hvert program. Tre livsløp flettes sammen av små og store historiske hendelser. Kan disse tre menneskenes liv fortelle noe om oss alle? Om hvem vi var og hvem vi ble?

Wenche Myhre, Anne B Ragde, Abid Raja, Åse Kleveland, Jens Stoltenberg, Magne Furuholmen og Bård Tufte Johansen er blant dem som medvirker i programmet.

NRK-GJENGEN: Her er gjengen som skal underholde landet den kommende høsten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NRK-GJENGEN: Her er gjengen som skal underholde landet den kommende høsten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Jeg tror seerne kommer veldig dypt innpå oss som medvirker i programmet. Man er veldig inne i det private rom, både når det kommer til oppvekst, bakgrunn og sterke historier. Det er veldig nært, uten at det blir kleint. Jeg måtte gå noen runder med meg selv for hva jeg skulle fortelle og ikke, sier Abid Raja til Dagbladet.

«Mobilfotografene»:
Seks mobilfotografer skal løse oppgaver med telefonene sine. Underveis vil de få tips og triks av anerkjente yrkesfotografer, og i det aller siste programmet skal det kåres en vinner. Vinneren får en fotoreise og utstilling av sine egne bilder på Rådhusplassen i Oslo.

Programleder er Misgina Ghebremeskel.

«Unge lovende»:
Dramaserie hvor man møter tre unge jenter som innhentes av tiden. Livet i Oslo består av drømmer og forpliktelser, sex og kjærlighet - og et sterkt behov for noe med substans. 

NRK-GJENGEN: Her er gjengen som skal underholde landet den kommende høsten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NRK-GJENGEN: Her er gjengen som skal underholde landet den kommende høsten. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Medvirkende i serien er Alexandra Gjerpen, Siri Seljeseth og Gine Cornelia Pedersen. 

«Smæsj»:
Linda Eide er aktuell med denne serien som skal utforske åtte forskjellige idrettsgrener helt på Linda Eide-vis. Hun skal snakke med folk både hjemme og ute om menneskets trang til lek og moro.

Hun skal også teste selv teste ut de ulike idrettene. 

Gjensyn med «Sofa» Foruten disse programmene byr NRK også på «Diktaturet», samt «Nøkkelen til suksess». I sistnevnte blir blant andre Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahl portrettert.

I «Lovens lengste arm» skal vi bli kjent med lovens voktere som jobber på små, litt utilgjengelige steder i Finnmark. 

I tillegg får vi gjensyn med veletablerte klassikere som «Nytt på nytt», «Beat for beat» (der Atle Pettersen er ny programleder), «Karl Johan», «Sofa» og «Newton» med Stian Sandø som ny programleder.

Dagbladet oppdaterer saken.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer