Live-triumf på hjemmebane

Oslo tok imot Billboard-kongene Nico & Vinz med åpne armer.

Live-konger: Nico & Vinz beviste nok en gang at de er uslåelige på scenen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
Live-konger: Nico & Vinz beviste nok en gang at de er uslåelige på scenen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: Etter å ha smidd hit-suksessen for hva den er verdt i USA og Europa, var det lørdag kveld endelig den norske fansen sin tur til å oppleve Nico & Vinz på hjemmebane igjen. Aldri de som slår seg selv for hardt på brystet, gikk gutta for Sentrum Scene framfor Oslo Spektrum - et smart valg som sørget for en intim opplevelse det svært varierte publikummet sent vil glemme.  

Ydmykheten til tross, var det likevel en særdeles selvsikker gruppe som returnerte til gamlelandet etter et år med turnering i det store utland, hvor deres allerede sagnomsuste liveshow har blitt desto mer finslipt og proft.

Kledd opp som stjernene de nå er, tar Nico & Vinz scenen iført glitter og skinn til tonene fra «Black Star Elephant». Albumet som utvilsomt har vært en salgsmessig skuffelse på andre siden av Atlanteren, men på ingen måte ser ut til å ta motet fra den evigpositive duoen.  

«Vi er hjemme i Oslo!» roper Nico fra scenen, og blir tatt i mot med åpne armer av et festklart publikum som utstråler like mye stolthet som gutta selv.  

Både «Runnin'» og «Last Time» fungerer som flotte showstartere før kveldens første gåsehudøyeblikk runger over salen i form av andresingelen «In Your Arms».    

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer