Livekongens hemmelige gjest

Hvem tar Big Bang-vokalisten med seg på scenen i kveld?

FORNØYD: Øystein Grini gleder seg til Slottsfjellfestivalen i kveld, hvor de skal fortsette opptakene til bandets live-dvd. Nå røper vokalisten at blant andre Thomas Dybdahl skal gjeste scenen. Foto: Steinar Buholm
FORNØYD: Øystein Grini gleder seg til Slottsfjellfestivalen i kveld, hvor de skal fortsette opptakene til bandets live-dvd. Nå røper vokalisten at blant andre Thomas Dybdahl skal gjeste scenen. Foto: Steinar Buholm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

— Jeg hadde alltid likt Thomas? musikk, også hørte jeg i et intervju at han likte oss. Da ringte jeg bare, forteller vokalist i Big Bang, Øystein Greni, om da han satte i stand deres første fellesopptreden i 2007. Big Bang får gjester på scenen under kveldens konsert på Slottsfjellfestivalen, men har til nå holdt navnene hemmelig. I dag røper Greni at Thomas Dybdahl er blant de som kommer til å opptre med bandet i Tønsberg i kveld.

—? Vi har spilt en del sammen i Stavanger også. Jeg tror vi har en del felles fans, og de kommer nok til å like dette, sier Greni.

Mer samarbeid I tillegg tar vokalisten med seg samboeren Maria Orieta, Lars Håvard Haugen fra Hellbillies og Anne Lise Frøkedal fra I was a King og Harrys Gym på scenen på Slottsfjell.

Thomas Dybdahl forteller at han tidlig ble Big Bang-fan, men er mer usikker på om de har så mange felles tilhengere. —? Jeg tror nok rødvin- og sterarinlysgjengen mangler under Big Bang-konsertene, men vi deler nok noen ja. Det er utrolig gøy å synge med Øyvind, vi pleier å ta det litt på sparket, sier han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer