Livet deres besto av høy gjeld og dyre kredittlån. Slik fikk de orden på egen økonomi

«Luksusfellen»-deltakernes beste råd.

KUTTET PÅ MAT: - Etter «Luksusfellen» har jeg kuttet på alle forbruksposter, og kanskje særlig mat. Jeg har også blitt flinkere til å spare, sier Elisabeth Brodal. Etter «Luksusfellen»-deltakelsen har hun gode råd å gi for bedre økonomi. Her sammen med programlederne Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen. Foto: TV3
KUTTET PÅ MAT: - Etter «Luksusfellen» har jeg kuttet på alle forbruksposter, og kanskje særlig mat. Jeg har også blitt flinkere til å spare, sier Elisabeth Brodal. Etter «Luksusfellen»-deltakelsen har hun gode råd å gi for bedre økonomi. Her sammen med programlederne Hallgeir Kvadsheim (t.v.) og Magne Gundersen. Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De har alle vært der. Høy gjeld, kredittkortlån, uåpnede regninger og et lite påpasselig forbruk. En økonomi som havner på skakke, en hverdag som stadig blir tyngre, og så, til slutt: En bønn om hjelp fra TV3 og «Luksusfellen».

For Elisabeth Kastet Brodal (26), Kathrine Monsås, Tom Emil Korsgaard (24) og Jostein Lunde Kristiansen (23) ble hjelpe-reality redningen.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer