- Livet er rotete

Winona Ryder snakker ut om depresjonen som førte til at hun ble innlagt.

I et åpenhjertig intervju med Mr. Showbiz forteller Winona Ryder (28) hvordan hun kjempet mot depresjonen. Ryder måtte til slutt legges inn på sykehus.

- Jeg var 19 år da jeg fikk en depresjon. Men jeg fikk ikke noe ut av sykehusoppholdet. Jeg var så trøtt. Alt jeg ville var å sove. Jeg lærte at uansett hvor mye du betaler en lege eller et sykehus kan de ikke ordne opp i livet ditt, sier Ryder.

Rart og rotete

Hun ville ha svar på mange vanskelige spørsmål.

- Men legene kan ikke gi deg et konkret svar. Det må du finne sjøl. Til slutt skjønte jeg at jeg ikke skal forstå alt mulig. Livet er rart og rotete, men du kommer deg gjennom det. Jeg gjør mitt beste, og jeg kunne velge om jeg skulle komme videre med livet eller forbli miserabel. Jeg valgte å komme videre, sier hun.

Selger sjela

Ryder forklare også hvorfor så mange kjendiser sliter med problemer.

- Jeg forstår at mange synes det er kvalmt når skuespillere klager. Vi lever svært glamorøse liv. Men publikum ser ikke alt det stygge som følger med jobben. Vi selger sjela vår, og det er slikt som drar oss ned. Når du skrur på TV-en og ser at enda en skuespiller må inn til behandling, enda en har brutt sammen eller enda en er innblandet i en bilulykke med en prostituert i passasjersetet, finnes det grunner til at det skjer. Mye skyldes at man er skuespiller - men mye har ingenting med det å gjøre.

Her finner du Winona Ryders profil hos Mr. Showbiz.

INNLAGT: Winona Ryder (28) ble lagt inn på sykehus med depresjon da hun var 19 år.