Livet etter M2M

Etter M2M har Marit Larsen (22) flyttet for seg selv, blitt bedre kjent med vennene sine og badet i gjørma på Roskilde-festivalen. Sånt blir det god musikk av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Etter M2M kom jeg tilbake til det virkelige livet, og det har vært helt fantastisk, sier Marit Larsen.

Den smilende Marit Larsen møter oss på ølbula Lorry i Oslo. Hun har all grunn til å være fornøyd. Marit er vårens store pop-håp, og kanskje fremst i rekken av de mange unge, kvinnelige artistene som platedebuterer i årets første måneder. Hennes første single «Don\'t Save Me», som er ute, forsterker de høye forventningene - og interessen. For hva i all verden? En lystig ABBA-inspirert sang fra den stille, rolige delen av M2M?

-  Jeg har fått tildelt rollen som grå mus. I M2M virket Marion som den eneste med ambisjoner, mens jeg var den eneste med kunstnerisk troverdighet. For et par år siden, da jeg hadde vært ute av mediebildet en stund, kom det en fyr opp til meg og lurte på hvorfor jeg gikk med så fin kjole. Det var jo ikke sånn jeg var, sier 22 år gamle Marit og ler.

-  Bli selvstendig

I tida etter bruddet med Marion Ravn har Marit Larsen nærmest skalket alle luker. Ingen hjemme-hos-reportasjer, ingen motereportasjer i bladene. Etter å ha levd i M2M-sirkuset med turneer og presseintervjuer hvor de eneste hun møtte var bransjefolk og fans, flyttet hun for seg selv og tok til med å skape seg sitt eget liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer