Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Livet etter «Seinfeld»

I jula ble det kjent at TV-serien «Seinfeld» skal legges ned etter denne sesongen. Nå begynner spekulasjonene om hva seriens særegne skuespillere skal gjøre når epoken er slutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge Variety er det store muligheter for at Jason Alexander («George») får et eget TV-show som skal bygges rundt hans person.

Julia Louis-Dreyfus («Elaine») skal trolig jobbe sammen med sin ektemann Brad Hall, som er mannen bak en annen TV-serie i USA, «The Single Guy». Hall underskrev nylig en TV-avtale med såpekongen Aaron Spelling.

Det ryktes dessuten at Jerry Stiller og Estelle Harris som har gjort seg bemerket i «Seinfeld» som herr og fru Costanza, er aktuelle i et show basert på tegneserien Lockhorns.

Michael Richards («Kramer») ventes å konsentrete seg om spillefilmer, mens det er høyst usikkert hva sjefen sjøl, Jerry Seinfeld, skal ta seg til.

SNART SLUTT:I jula ble det kjent at TV-serien «Seinfeld» skal legges ned etter denne sesongen. Nå begynner spekulasjonene om hva skuespillerne skal gjøre når epoken er slutt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!